Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK YARI FİKSTÜRÜ

İLK YARI FİKSTÜRÜ

2015-2016 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8.grupta mücadele edecek Kdz. EreÄŸli Belediyespor, sezonu 20 Eylül’de sahasında oynayacağı Kilimli Belediyespor maçı ile açacak.

 

2015-2016 Sezonunda 12 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi Ä°stanbul’da yapıldı. TFF’nin Beykoz Riva’da bulunan merkezindeki Orhan Saka Konferans Salonu’nda düzenlenen kura törenine, TFF Yönetim ve Ä°cra Kurulu üyesi, Amatör Ä°ÅŸler Kurulu BaÅŸkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF Amatör Kurul üyesi Fahrettin Eserdi, 157 BAL takımının temsilcileri ile ASKF BaÅŸkanları katıldı. Birden fazla grupta bulunan Ankara, Ä°zmir ve Ä°stanbul takımlarının hangi gruplarda yer alacağını belirlendiÄŸi kurada, 12 grubun fikstür çekimi yapılırken, kulüpler 2015-2016 sezonu BAL Statüsü konusunda bilgilendirildi.                                         

   5 Ä°STANBUL TAKIMI BELLÄ° OLDU                                                                              

    Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un mücadele edeceÄŸi 8.grupta yer alacak 14 Ä°stanbul takımından 5’i çekilen kura ile belli oldu.  Eflatun beyazlıların gruptaki rakipleri, DikilitaÅŸspor, Halide Edip Adıvarspor, Leventspor,PaÅŸabahçespor ve Vefaspor oldu. 20 Eylül’de oynanacak sezonun ilk maçında EreÄŸli Belediyespor sahasında bir baÅŸka Zonguldak temsilcisi  Kilimli Belediyespor’u ağırlayacak. Lige 27 Eylül’de Kurban Bayramı tatili verilirken, eflatun beyazlılar 4 Ekim’de Akçakocaspor’a konuk olacak. Eflatun beyazlılar sezonun ilk yarısında 5 Ä°stanbul takımından 4’ünü sahasında ağırlayacak.

EREÄžLi BELEDÄ°YESPOR’UN iLK YARI MAÇLARI

Kilimli Belediye
Akcakocaspor (D)
Halide Edip Adıvar
Karasuspor (D)
Serdivanspor
Paşabahçespor (D)
Levent spor
Yeniçağa
Düzce Beyköy (D)
Vefaspor
Kocaalispor (D)
DikilitaÅŸ
Bartınspor (D)

PLAY –OFF SÄ°STEMÄ° UYGULANACAK.

BAL’da 12 grup birincisi statüde belirlendiÄŸi ÅŸekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluÅŸan 6 eÅŸleÅŸme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler direk Spor Toto 3. Lig’e yükselecek. Bu turda maÄŸlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eÅŸleÅŸtirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eÅŸleÅŸmenin galibi Spor Toto 3. Lig’e çıkacak son 3 takımı oluÅŸturacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo