13 o C Kdz. Ereğli

İlk toplantı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 2 ay 8 gün 12 saat 25 dakika önce 1042

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de, AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, meclis üyesi adayları ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.
SKM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın da katıldığı toplantı, parti teşkilatında yapıldı.
Erol Şahin, listede yer alan meclis üyesi adaylarının hepsinin birbirinden değerli, alanlarında ise uzman olduğunu öne sürerek şunları kaydetti:
“Hiç kimsenin sırası benim için önemli değil. Herkes benim gözümde eşittir. Bu seçimi Allah’ın izniyle ekip çalışması ile alacağız ve 5 yıl Ereğli’yi belediyecilik hizmetlerinde Türkiye’de örnek gösterilecek seviyelere getireceğiz.”
Ereğli için hazırladıkları projelerin arkasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğinin bulunduğunu da iddia eden Şahin, “ekip çalışması nasıl yapılır, Ak kadrolar ile belediye hizmetleri nasıl verilir ve nasıl başarılır bunu sadece Kdz. Ereğli’ye değil, tüm bölgemize göstereceğiz. Allah’ın izni, Ereğli Milletvekili Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteği ile Kdz. Ereğli’yi ayağa kaldırıp şahlandıracağız” dedi.
Teşkilat Başkanı Fatih Çakır ise listeyi hazırlarken çok zorlandıklarını ifade ederek, “mesele Karadeniz Ereğli ise gerisi teferruattır” dedi.
İlçede yaşayan her bireyin ve STK’ların da belediye meclisi üyesi sayıldığını vurgulayan meclis üyesi adayları, STK ve halkın da belediye yönetimine katkılarını sağlayacaklarını belirterek, 31 Mart Pazar günü rekor bir oy oranı ile Belediyeyi kazanmak için söz verdiler.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 12 saat 43 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 13 saat 55 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 8 saat önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 5 saat 13 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 7 saat 34 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 1 saat 49 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
12 saat 17 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 9 saat 56 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 6 saat 5 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 11 saat 3 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !