13 o C Kdz. Ereğli

İLK TEST POZİTİF ÇIKTI !.

Zonguldak genelinde iyi durumdayız ancak, tehlike geçmedi.

Gündem 3 yıl 10 ay 3 gün 3 saat 52 dakika önce 6910

Haberi Paylaşın

Gün içinde Ereğli ziyareti yapan Zonguldak'ın yeni Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak ve Korona Virüs ile mücadelede gelinen noktaya ilişkin soruyu yanıtladı.

Zonguldak'ın sürecin başlangıcında sıkıntılı bir dönem yaşadığını belirten Tutulmaz, "Zonguldak tehlikeni bilincine varınca o başlangıçtaki tablo ortadan kalktı. İyi konumdayız ancak tehlike henüz geçmiş değil.Maske hijyen ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Bir kişinin ihmali 20 -30 önü kesilmedikçe 50 kişiy,i etkileye bilir ve bütün emekler boşa gider. Bu konuda başa dönmemek için hassasiyet göstermeliyiz."dedi.

Vali Tutulmaz ayrıca ‘Huzurevinde yaşanan zehirleneme olayı ve çalışanlarından birinde Koronavirüs testinin Pozitif çıktığı yönünde ki iddialara ilişkin soruya verdiği yanıtta da “Huzurevinde ki misafirlerimiz Zehirlenme iddiası ile hastaneye kaldırıldı. Tam sayıyı bilmiyorum ancak bununla ilgili araştırma devam ediyor. Çalışanlardan bir tanesinin de Koronavirüs ile ilgili yapılan ilk testi pozitif ikinci testi ise negatif çıktı. Bir kez daha test yapılacak. Bu sırada bu arkadaşın çalıştığı bölümde ki arkadaşları da bir hafta bekletiyoruz. Kesin sonuç çıktığında gereken yapılacak” açıklamasında bulundu.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 10 saat 4 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 1 saat 16 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 8 saat 17 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 5 saat 21 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 4 saat 55 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 2 saat 34 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 23 saat 10 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 9 saat 38 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 3 saat 45 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 7 saat 11 dakika önce KAZA ; 2 YARALI