Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK TEST POZİTİF ÇIKTI !.

İLK TEST POZİTİF ÇIKTI !.

Zonguldak genelinde iyi durumdayız ancak, tehlike geçmedi.


Gün içinde Ereğli ziyareti yapan Zonguldak'ın yeni Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak ve Korona Virüs ile mücadelede  gelinen noktaya ilişkin soruyu yanıtladı.

Zonguldak'ın sürecin başlangıcında sıkıntılı bir dönem yaşadığını belirten Tutulmaz, "Zonguldak tehlikeni bilincine varınca o başlangıçtaki tablo ortadan kalktı. İyi konumdayız ancak tehlike henüz geçmiş değil.Maske hijyen ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Bir kişinin ihmali 20 -30 önü kesilmedikçe 50 kişiy,i etkileye bilir ve bütün emekler boşa gider. Bu konuda başa dönmemek için hassasiyet göstermeliyiz."dedi.

Vali Tutulmaz ayrıca  ‘Huzurevinde yaşanan zehirleneme olayı ve çalışanlarından birinde  Koronavirüs testinin Pozitif çıktığı yönünde ki   iddialara ilişkin soruya verdiği yanıtta da   “Huzurevinde ki misafirlerimiz Zehirlenme iddiası ile hastaneye kaldırıldı. Tam sayıyı bilmiyorum ancak bununla ilgili araştırma devam ediyor. Çalışanlardan bir tanesinin de Koronavirüs ile ilgili yapılan ilk testi pozitif ikinci testi ise negatif çıktı. Bir kez daha test yapılacak. Bu sırada bu arkadaşın çalıştığı bölümde ki arkadaşları da bir hafta bekletiyoruz. Kesin sonuç çıktığında gereken yapılacak” açıklamasında bulundu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
kızgın2
gülücük1
şaşkın1
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo