Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK KAZMA YARIN VURULUYOR

Ä°LK KAZMA YARIN VURULUYOR

Karadeniz EreÄŸli’ye prestij kazandıracak vizyon projelerden biri olan ’Çetin Apatay Bulvarı Projesi’ne start veriliyor. Bulvar üzerindeki çalışmalara 29 Nisan Cuma günü saat 15.00’de düzenlenecek tören ile baÅŸlanacak. Tören, Çetin Apatay KavÅŸağı karşısı, Åžoförler ve Otomobilciler Odası önünde yapılacak.

Göztepe köprüsünden köprülü kavşağa kadar olan 1 kilometrelik yol boyunca yapılacak yeni düzenleme çalışmalarına önümüzdeki hafta başlanıyor.

Proje kapsamında, orta refujde daraltma ve şeritleri ayıracak sahil tipi korkuluk sistemi ile 3 gidiş, 3 geliş toplam 6 şeritten trafik akışı sağlanacak.

Güzergâhta, karşıdan karşıya geçiÅŸi saÄŸlayacak yaya geçitleri, cepler ve yeni durakların yanı sıra dekoratif parke taÅŸları ile yeni kaldırım düzenlemesi ve ana yola çıkan yan yollarda kaldırım ve tali yol düzenlemesi yapılacak.

BAÅžKAN UYSAL’DAN DAVET

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “Çetin Apatay Bulvarı Projesi’ne 29 Nisan’da  baÅŸlanacağını ve 180 günde bitirilmesi planlanan proje ile ilçe giriÅŸinin daha güzel bir görüntüye kavuÅŸacağını söyledi.

BaÅŸkan Uysal, “Projemize startını 29 Nisan Cuma günü veriyoruz. Bu nedenle saat 15.00’de bulvar üzerindeki kavÅŸak karşısında törenimiz olacak. Ä°lçemiz protokolü, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve halkımızı bu törene davet ediyorum.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo