Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK HARCI TÖRENLE DÖKÜLDÜ!.

İLK HARCI TÖRENLE DÖKÜLDÜ!.

Kdz.EreÄŸli Belediyesinin vizyon projelerinden biri olan Çetin Apatay Bulvarı projesine start verildi. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, törende yaptığı konuÅŸmada, “Gelecek planlayan, geleceÄŸe ait vizyon kuran, daima hizmet diyen ve temelinde insan odaklı çalışan bir belediyecilik anlayışını ÅŸiar edindik” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesinin çevre ve trafik düzenlemesi yatırımı olan Çetin Apatay Bulvarı projesi ilk harcın dökülmesiyle start aldı.

Göztepe köprüsünden köprülü kavşağa kadar olan 1 kilometrelik yol boyunca yapılacak yeni düzenleme çalışmalarına başlanması nedeniyle bir tören düzenlendi.

Çetin Apatay Bulvarı üzerinde gerçekleÅŸtirilen törene AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, BEÃœ EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi Dekanı Ali Azar, Ormanlı Belde Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, , Devlet Hastanesi Yöneticisi Muharrem Erdem,  ilçedeki çeÅŸitli oda ve derneklerin baÅŸkanları, köy ve mahalle muhtarları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.

“EREÄžLÄ°’NÄ°N GELECEĞİNÄ° PLANLIYORUZ”

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, törende yaptığı konuÅŸmada EreÄŸli’nin artan araç ve nüfus sayısına göre yeni planlamalar yaptıklarını belirterek; “Ä°lçemizde nüfusumuz da, araç sayımızda sürekli artmakta. Bizler bunun için yeni yollar açmak, var olan yolları geniÅŸletmek zorundayız. Gelecek planlayan, geleceÄŸe ait vizyon kuran, daima hizmet diyen ve temelinde insan odaklı çalışan bir belediyecilik anlayışını ÅŸiar edindik. Åžehrimize yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırmak adına çalışmalar yapıyoruz. Çünkü ÅŸehirlerin giriÅŸleri, giriÅŸ kapıları, gelen insana bu ÅŸehir düzenli mi, güzel mi, karışık mı sorularının yanıtını verdirir ve bu ÅŸeklinde intiba yaratan önemli noktalardır.  Bu anlamda ÅŸehrin giriÅŸindeki ÅŸantiye alanını Belen Sanayi Sitesi arkasındaki alana taşıdık. Bu anlamda ikinci çalışmamız Çetin Apatay’da yapılıyor” dedi.

“TÃœM KURUMLARLA UYUM İÇİNDE ÇALIÅžIYORUZ”

BaÅŸkan Uysal, devletin tüm kurumlarıyla uyum içinde çalıştıklarını belirterek; “Bizler gerek bu proje, gerekse diÄŸerlerinde devletin tüm kurumlarıyla uyum içinde çalışıyoruz. Bu bölgedeki Dergaz çalışmaları bitti. Bu güzergâhta 4 km, toplamda ilçemizde 50 km doÄŸalgaz ÅŸebekesi hizmete giriyor.Yan baÄŸlantılarla toplamda yaklaşık 70 km DoÄŸalgaz arzı saÄŸlanacak. Hamzafakıhlı,Bölücek, Kocaali ve Korubaşı’na DoÄŸalgaz arzı saÄŸlanacak. DSÄ° ’de bu bölgedeki çalışmaları tamamladı. Bizler belediye olarak su depoları ve 7 terfi istasyonları yaptık. 2016 sonunda ÅŸehrimiz suyunu Kızılcapınar’dan alacak. Bu noktada Enerji-Sa ile de uyumlu bir ÅŸekilde çalışıyoruz. Onlarda bu nokta ve ilçemizdeki bir çok noktada enerji hatlarının yer altına alınması ile ilgili önemli çalışmalara baÅŸladı. Bu konularda bizlerin yanında olan Orman ve Su Ä°ÅŸleri Bakanımız Veysel EroÄŸlu ve  Enerji Bakanımız Sayın Berat Albayrak ile Ankara’da bizlerin her zaman yanında olan Sayın Milletvekilimiz Faruk ÇaturoÄŸlu’na teÅŸekkür ediyorum” dedi.

ÇATUROĞLU: MİHENK TAŞI OLACAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu’da törende yaptığı konuÅŸmada, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a hizmetleri için teÅŸekkür etti.

ÇaturoÄŸlu; “EreÄŸli adına önemli çalımalara imza atan Belediye BaÅŸkanımız ve tüm ekibine teÅŸekkür ediyorum.  Burası ilçenin önemli bir mihenk taşı olacak. EreÄŸli halkına ne kadar hizmet etsek azdır. EreÄŸli her türlü hizmetin en iyisine layık” dedi.

BUTONA BÄ°RLÄ°KTE BASTILAR

Kesilen kurban ve okunan duaların ardından temel atma butonuna AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve beraberindekiler birlikte basarak projenin ilk harcını döktüler.

PROJENÄ°N AYRINTILARI

Söz konusu proje Göztepe köprüsünden köprülü kavşağa kadar olan 1 kilometrelik yol boyunca yapılacak yeni düzenlemeyi kapsıyor.

Proje kapsamında, orta refujde daraltma ve şeritleri ayıracak sahil tipi korkuluk sistemi ile 3 gidiş, 3 geliş toplam 6 şeritten trafik akışı sağlanacak.

Güzergâhta, karşıdan karşıya geçiÅŸi saÄŸlayacak yaya geçitleri, cepler ve yeni durakların yanı sıra dekoratif parke taÅŸları ile yeni kaldırım düzenlemesi ve ana yola çıkan yan yollarda kaldırım ve tali yol düzenlemesi yapılacak.

Projenin 180 günde tamamlanması planlanıyor.

İLK HARCI TÖRENLE DÖKÜLDÜ!.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo