13 o C Kdz. Ereğli

“İLK DESTEK” TARAFTARDAN GELDİ

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ün ilçeye veda eden mesajı yayınlamasının şok etkisi sürerken, Küçük’e taraftar derneklerinden destek geldi.

Gündem 6 yıl 3 ay 21 gün 13 saat 12 dakika önce 783

Haberi Paylaşın

İlçede Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray Taraftar Derneklerinin Başkanları, Küçük’ün ilçeye veda etmesinden büyük üzüntü duyduklarını açıkladılar.
Fenerbahçe Spor Kulübü Ereğli Şube Başkanı ve Kdz.Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek, Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik ve Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Cevdet Öztürk yaptıkları ortak açıklamada, ilçede görev yaptığı süre içerisinde huzurun sağlanmasında Küçük ve ekibinin önemli başarılara imza attığına vurgu yaptılar.
KENDİSİNDEN SON DERECE MEMNUNUZ
Yapılan ortak açıklamada, şunlar aktarıldı:
"Görev yaptığı süre içerisinde gerek uyuşturucu, gerek asayiş gibi konularda önemli başarılara imza atan, kentin güvenlik sisteminin kurulmasında emeği geçen her şeyden önemlisi ilçede bireylerin huzur içerisinde yaşamalarına katkı sağlayan Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ün vedasını derin bir üzüntü ile öğrendik. Her zaman taraftarlar ile iç içe olan sorunlarını dinleyen, yol gösteren Müdür Fahri Küçük, ilçemizde yaptığı hizmetlerle asla unutulmayacaktır. Aslında biz müdürümü göndermek istemiyoruz, kendisinden son derece memnunuz. Bu ilçe kendisine hizmet edeni asla unutmaz ve her zaman yanında olur."

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 20 saat 3 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 21 saat 15 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 15 saat 20 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 12 saat 33 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 14 saat 54 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 9 saat 9 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 17 saat 16 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 18 saat 23 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 6 saat 27 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 13 saat 25 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !