Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK AY 25 KİŞİ !.

İLK AY 25 KİŞİ !.

Erdemir işçi alımı sürecine ilişkin açıklama yaptı.


Erdemir, bünyesinde istihdam edilecek kiÅŸilere yönelik baÅŸvuru sürecinin tamamlandığını açıkladı. 30 Mart’ta baÅŸlayan ve 16 Nisan’da tamamlanan süreçte, 11 bin üzerinde baÅŸvuru yapıldı.

 Erdemir’den konuya iliÅŸkin olarak yapılan açıklamada;

 “Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluÅŸlarından Erdemir, iÅŸletme ünitelerinde görevlendirilecek saat ücretli çalışanları istihdam etmek için 30 Mart’ta baÅŸlattığı baÅŸvuru sürecini 16 Nisan’da tamamladı. Ä°ÅŸe alım sürecinde toplam 11 binin üzerinde baÅŸvuru gerçekleÅŸti.

 BaÅŸvuru süreci devam ederken, Erdemir’in adaylarda aradığı; meslek liseleri ve meslek yüksek okullarının metalürji, makine, metal, elektrik-elektronik, döküm, endüstriyel otomasyon, kontrol ve otomasyon alanlarından mezun ve 18-25 yaÅŸ aralığında olunması kriterlerini karşılayan adaylar için genel yetenek ve teknik bilgi sınavlarına 5 Nisan’da baÅŸlandı.

 Erdemir’de iÅŸe alım prosedürü çerçevesinde düzenlenen teknik bilgi ve genel yetenek sınavları, mülakat süreçleriyle devam edecek olup, baÅŸvuru yapan tüm adaylara gösterdikleri yoÄŸun ilgiden dolayı teÅŸekkür ederiz. Tüm süreci ÅŸeffaflık esasına göre yürüten Erdemir, adayları sürece dair bilgilendirecek.

 Aramıza katılacak her yeni çalışma arkadaşımızla daha da güçlenecek; yetkin, donanımlı, çalışkan ve azimli insan kaynağımızla birlikte ülkemiz için üretmeye devam edeceÄŸiz.” ifadelerine yer verildi.

Erdemir'den  baÅŸvurulara iliÅŸkin 5 Nisan 'da yapılan ilk açıklamada işçi alımı konusunda sayı vermemiÅŸ "ERDEMÄ°R ihtiyacı doÄŸrultusunda iÅŸe alım gerçekleÅŸtirecek " ifadesi kullanılmıştı.

Haber Merkezinin edindiÄŸi bilgilere göre Erdemir alımlara startı ilk etapta 25 personel alımı ile yapacak.              Süreci her ay belli sayıda personel alarak devam etmeyi planlayan Erdemir'de toplamda alınacak işçi sayısının ne olacağı netlik kazanmadı..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
kızgın8
üzgün1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Yok artık

21 Mayıs 2021 - 20:43

Saatlik işçi dediği nasıl oluyor? Ne oluyor? Açıklayabilecek varmı?

Babasının oğlu

22 Nisan 2021 - 22:57

İlk etapta 25 kişi mi? Ya bırakın Allah aşkına ilk etapta kaç kişi girdiğini herkes biliyor.Çok büyük yanlış yaptınız ve hak yediniz.Daha çok şey yazmak isterim ama değmez yazıklar olsun!

Yorum Yazın

Canlı Radyo