Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK ANTRENMANINA ÇIKTILAR

İLK ANTRENMANINA ÇIKTILAR

EreÄŸli’de Batı Karadeniz Romanlar DerneÄŸi tarafından kurulan ve EreÄŸli 2. Amatör Kümede mücadele edecek olan Roman Spor Kulübü ilk antrenmanını yaptı.

Antrenör Güven Kasapoğlu nezaretinde Beyçayırı Stadında yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda 27 kişilik kadroda 14 Roman oyuncu ile birlikte ilçedeki çeşitli amatör takımlarda futbol oynamış oyuncular da yer aldı.

Batı Karadeniz Romanlar Derneği ve Roman Spor Kulüp Başkanı Kazım Adak, hedeflerinin Roman vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde spor yapmalarına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Takım antrenörü Güven KasapoÄŸlu, Batı Karadeniz bölgesinde ilk kez bir Roman kulübü kurulduÄŸunu belirterek, “27 kiÅŸilik kadromuzda ÅŸuan itibari ile 14 Roman oyuncumuz var. Ä°lk antrenmanımızda oyuncularımız birbirleri ile tanıştı, güzel bir atmosfer oluÅŸtu. EreÄŸli 2. Amatör Küme’de centilmence bizlere yakışır bir mücadele ortaya koyacağız” dedi.

Bursa’da kurulan ve amatör kümede mücadele edecek olan Romanspor’un ardından Batı Karadeniz bölgesinde de bir Roman kulübünün yer aldığını anlatan KasapoÄŸlu, “Bu bölgede ilk olmanın da mutluluÄŸunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo