Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İlginç evlenme teklifi

İlginç evlenme teklifi

Gelin adayı söz yüzüğünü buldu


Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bir kiÅŸi, kız arkadaşına ÅŸehir merkezinde evlenme teklifinde bulundu. 
Akçakoca ilçesinde yaÅŸayan Enes Özdemir, sevdiÄŸi kız arkadaşı Hayriye Diler için ilginç bir evlenme teklifi hazırladı. Kız arkadaşını habersiz bir ÅŸekilde yanına alan Enes Özdemir, birlikte yürümeye baÅŸladı. Fedai Karabıyık Parkına gelen çifti burada ellerinde dövizlerle balonlar bulunan gençler karşıladı. Parkta bulunan birçok kiÅŸi de genç kıza karanfil takdiminde bulundu. Ne olduÄŸunu anlayamayan genç kız, ÅŸaÅŸkınlığını gizleyemedi. Erkek arkadaşının evlilik teklifi üzerine genç kız gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. Alkışların ardından bir iÄŸne ile 20 balonu patlatan Hayriye Diler, söz yüzüğünü buldu. 
Ä°lginç evlilik teklifi hakkında konuÅŸan Enes Özdemir, "Hayriye sürekli bana, ’Evlenme teklifi edeceksen herkesin içinde et. Gizli yerlerde kabul etmem’ diyordu. Bende uzun zaman düşündüm ve arkadaÅŸlarımla böyle bir program yaptık, çok mutluyuz" dedi.
Hayriye Diler ise çok heyecanlı olduÄŸunu ve konuÅŸmayacağını belirterek, "Çok mutluyum, hiç beklemediÄŸim sürprizle karşılaÅŸtım’’ diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran6
gülücük5
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo