Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLÇELER ARASI GEÇİŞE KONTROL ŞARTI !.

İLÇELER ARASI GEÇİŞE KONTROL ŞARTI !.

Vali Bektaş, Basın toplantısı düzenledi.


Vali ErdoÄŸan BektaÅŸ, Koronavirüs ile ilgili son durumu aktardığı basını  bilgilendirme toplantısı düzenledi. Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Ömer Selim Alan ve Ä°l SaÄŸlık Müdürü ErtuÄŸrul Güner de hazır bulunduÄŸu toplantı da konuÅŸan BektaÅŸ, bugüne kadar aralarında ilk pozitif vakanın da olduÄŸu 20 kiÅŸinin tedavilerinin tamamlanıp taburcu edildiÄŸini söyledi.

Vaka ve vefat sayıları ile ilgili rakam vermesinin söz konusu olmadığını söyleyen Bektaş, "il sınırlarından geçiş yasağı sonrası, ilçeler arası geçişleri de kontrollü olarak yapacağız."dedi.

BektaÅŸ  " Ä°l Pandemi Kurulu, bu gece 24.00'den baÅŸlayarak 2 hafta süreyle ilçeler arası geçiÅŸlerde ilimize giriÅŸ çıkışlarda geçiÅŸleri sınırlama kararı aldık. Düzce'den, Karabük'ten Zonguldak'a gelirken, Zonguldak'tan Bartın'a çıkarken hangi ÅŸartlar aranıyorsa Alaplı'dan EreÄŸli'ye Zonguldak'a gelirken, Çaycuma'dan Zonguldak'a gelirken aynı ÅŸartlar aranacak. Bunu hocalarımız çok ısrarla istediler.Artık iÅŸ olsun diye ilçeden ilçeye geçiÅŸ yok" dedi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın4
gülücük3
hayran3
kızgın3
üzgün2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo