Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ

İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ

- İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ - www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


ÖSYM Başkanlığı’nca 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2018-YKS) katılacak adaylardan, sınav günlerinde nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için kimlik kartı başvurularının alınarak “Geçici Kimlik Belgesi” verilmesi için Nüfus Müdürlüklerinin, 30 Haziran Cumartesi günü 07.00 ile 17.00 ve 1 Temmuz Pazar günü 07.00 ile15:30 saatleri arasında açık tutulmasının istendiği bildirildi.
Zonguldak Valiliği İl Basından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hüsamettin Erkınay, şunları kaydetti:
“Bu talep Bakanlığımızca uygun görülerek, belirtilen tarihler arasında nüfus müdürlüklerinin açık tutulmasına ilişkin 06/06/2018 tarih ve 69910 sayılı yazısıyla Valiliklere gönderilmiştir. Ancak 02/04/2018 tarihi itibariyle kimlik kartı ücretlerinin Vergi Daireleri Müdürlüklerince ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla tahsilatına başlanılmıştır.
Vergi Dairesi Müdürlükleri ve anlaşmalı bankaların belirtilen tarihler de kapalı olacağından Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kimlik kartı ücretlerinin Gelir İdaresi Başkanlığının https://ivd.gib.gov.tr sitesi üzerinden yatırılabileceğine dair gerekli açıklamanın ilimizde faaliyette bulunan görsel ve yazılı basında yayınlanması hususunda gereğini rica ederiz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo