Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİNCİ ÖĞRETİM MÜJDESİ GELDİ!.

İKİNCİ ÖĞRETİM MÜJDESİ GELDİ!.

Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) EreÄŸli Denizcilik Fakültesi Denizcilik Ä°ÅŸletmeleri Yönetimi Ä°kinci Öğretim Programı 2016-2017 akademik yılında öğrenci alacağı bildirildi.

Ãœniversiteden yapılan yazılı açıklamada, EreÄŸli Denizcilik Fakültesi Denizcilik Ä°ÅŸletmeleri Yönetimi programının ikinci öğretim kısmının açılmasına iliÅŸkin kararın onaylandığı ve 2016-2017 akademik yılında 55 öğrenci alınacağı belirtildi.

Açıklamada Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’in ÅŸu sözlerine yer verildi:

"Her geçen gün büyüyen ve eÄŸitim ve bilimsel alanlarda nitelikli baÅŸarılarla adından sıkça söz ettiren üniversitemiz, konumu itibariyle deniz ve iÅŸletmeciliÄŸiyle ilgili programların yanı sıra bölümler açarak bu alanda da Türkiye’de yetkin üniversitelerden biri olmayı hedeflemektedir. Bu doÄŸrultuda 2013’de Denizcilik Fakültesini kurduk. Bu yıl da Denizcilik Ä°ÅŸletmeleri Yönetimi programının ikinci öğretimini aktif hale getirmiÅŸ bulunuyoruz. Denizcilik Fakültesindeki diÄŸer programların da aktif hale getirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En büyük sevincimiz koymuÅŸ olduÄŸumuz hedeflere adım adım ulaÅŸmamız. Bu vesileyle programın açılmasında emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür ediyorum."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo