15 o C Kdz. Ereğli

İKİNCİ MEZUNLARINI VERDİ!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılını tamamlayan Piri Reis MTAL’da, mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Eğitim 6 yıl 6 gün 1 saat 14 dakika önce 1120

Haberi Paylaşın

Okul Müdürü İbrahim Aydın, Gülüç beldede bulunan Büyük Anadolu Ereğli Otel’de düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuşmada, eğitim ile dolu yılların çabuk geçtiğini söyledi. Aydın, öğrenci ve velilerine öğütler verdiği konuşmasında şunları kaydetti:
“İyi bir öğrenci olmalarını arzu ettiğiniz, iyi bir evlat olmalarını beklediğiniz çocuklarınız ne kadar büyürlerse büyüsünler sizler için hep küçük bir çocuk olarak kalacaktır. Hayata atılacakları bu andan itibaren yine yanlarında olmaya, onlara desteklerinizi sürdürmeye, başaracaklarına olan inancınızı her an hissettirmeye devam edin. Artık ders çalış demek yok, aynı sofrada yapılan sabah kahvaltıları da olmayacak. Ama onlarla beraber olacak anılarınızın yanında onlara rehberlik edecek şeyin onlara verdiğiniz milli ve manevi değerlerin olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlayalım.”
Törenin sonunda, bu yıl ikinci dönem mezunlarını veren okuldan ayrılan 56 öğrenci, havaya kep fırlatarak mezuniyeti kutlandı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 2 saat 58 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
13 saat 10 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 1 saat 11 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 16 saat 4 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 21 saat 38 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 20 saat 39 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 2 saat 32 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 11 saat 16 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 5 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
15 saat 46 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !