Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİ MAHALLE BİR BELDEDEN ACI HABER !.

Ä°KÄ° MAHALLE BÄ°R BELDEDEN ACI HABER !.

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz. İki mahalle bir beldeden acı haber var.


Çarşı esnaflarından  Merhum Bolkepçe Ä°brahim ve Merhume Havva AltıntaÅŸ’ın kızları; Merhume Aysel Hırçın, Merhum Yüksel AltıntaÅŸ ile AyÅŸe, Ayfer ve Ayla’nın ablaları; EreÄŸli Belediyesinden emekli Merhum Yıldıray DemiroÄŸlu’nun eÅŸi; Emel Kuru ile Mehmet ve Murat DemiroÄŸlu’nun anneleri; Oktay DemiroÄŸlu ve Eczacı Güler DemiroÄŸlu’nun yengeleri;  Merhum UÄŸur Kuru Ä°le Nezahat ve Nazife DemiroÄŸlu’nun kayınvalideleri; Umut Yüksel Kuru ve Utku Kuru’nun anneanneleri; Mert, Ece, Hatice ve Yıldıray DemiroÄŸlu’nun babanneleri;  Hacı Mefküre DemircioÄŸlu vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin Cenazesi bugün ikindi namazına Müteakip Orta camii Orhangazi Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verilecektir.

 

ÇaylıoÄŸlu Beldesi eÅŸrafından; merhum Muharrem Karabulut ve Merhume Sevim Karabulut’un oÄŸulları; Halil Karabulut ve Çetin Gülerin yeÄŸenleri; Mete Karabulut, AyÅŸegül Karabulut ve Merhume Havagül Akkanat’ın kardeÅŸleri; Murat, Nesrin ,Tuğçe ve Koray’ın dayıları Metin KARABULUT vefat etmiÅŸtir.

Merhumun  cenazesi  öğle namazına müteakip ÇaylıoÄŸlu Merkez mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

       

Müftü Mahallesi sakinlerinden Müzeyyen Alparslan’ın eÅŸi; Hasan Alparslan ve Funda Koyuncu’nun babaları; Deniz Efe Alparslan ve Dicle Koyuncu’nun dedeleri; Tahsin Alparslan’ın amcası; Metin, Yüksel, Yücel ve Mehmet SaraçoÄŸlu’nun eniÅŸteleri; Erdemir’den Emekli Yalçın ALPARSLAN vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hatip Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından  Åžehir Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo