Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİ FLAŞ TRANSFER DAHA!!!

Ä°KÄ° FLAÅž TRANSFER DAHA!!!

EREÄžLÄ°

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’da “transfer atağı” sürüyor. EreÄŸli ekibi, son alarak 2 flaÅŸ ismi daha kulüp renklerine kattı.
Alınan bilgiye göre, EreÄŸli Belediyespor, Orduspor A2 takımıyla 55 maça çıkan 3.Lig’de Aydınspor 1923 ve Çorum Belediyespor formaları giyen Bölgesel Amatör Lig’de 2015-2016 sezonunda MuÄŸlaspor ile BAL Ligi ÅŸampiyonluÄŸu yaÅŸayan, geçen sezon ise Yozgatspor ve NevÅŸehirspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Okan Avcı’ya imza attırdı.

ENES DÄ°YARLI’DA Ä°MZA ATTI
Bir diÄŸer transfer olayı ise geçen sezon Çekmeköy Belediye AlemdaÄŸspor’da iken EreÄŸli Belediyespor’a karşı da iki maçta forma giyen 25 yaşındaki Enes Diyarlı oldu.
Çekmeköy’de 18 lig maçı bulunan Diyarlı, 16 maçta ilk on birde oynarken, toplam bin 447 dakikalık performans ortaya koydu. Sakarya Tekspor’da futbola baÅŸlayan Sakaryalı futbolcu, ardından BeÅŸiktaÅŸ, EskiÅŸehirspor, Adapazarıspor, Yalovaspor, Salihli Belediyespor, Turanspor, AliaÄŸa Futbol AÅž, Ayvalıkgücü Belediyespor ve Çekmeköy Belediye AlemdaÄŸspor formaları giydi.
2. Lig’de 1, 3. Lig’de 51, Türkiye Kupası’nda 5 olmak üzere 57 profesyonel lig maçı bulunan Diyarlı, amatör olarak Bölgesel Amatör Lig’de 63, Akademi U18’de 11 maça çıktı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo