19 o C Kdz. Ereğli

İKİ ESKİ DOSTTAN EĞLENCELİ PROGRAM

Özel kanalda katıldığı kısa film yarışmasında birinci olarak sanat dünyasına atım atan, bu yarışmadan kazandığı para ile de Amerika Miami’de ödül almaya kadar giden yolda emin adımlarla ilerleyen Karadeniz Ereğli doğumlu Taha Ulukaya, gazeteci Şafak Negüzel’e konuştu.

Müzik & Kültür Sanat 5 yıl 2 ay 22 gün 20 saat 47 dakika önce 1713

Haberi Paylaşın

EREĞLİ’YE YOUTUBER’LER GELECEK
Memleketi Karadeniz Ereğli’ye asistanı ile birlikte gelen Taha Ulukaya, 91.7 frekansında yayın yapan Ereğli FM’den konuk oldu. Programı Gülçin Acaroğlu Demir yönetti. Bir saatten fazlı süren programda Ulukaya ve Negüzel söyleşti.
Camiasınca sinemanın dahi çocuğu olarak da anılan Taha Ulukaya, yakın tarihte İtalya ve Güney Kore’de düzenlenecek ödül törenine katılacağını söyledi. Ereğli’yi çok sevdiğini her fırsatta anlatan Ulukaya, sürpriz yapacağını, Güney Kore’de ödül alacağı sırada, “Elli Elli Yüz Ereğlülülüyüz” diye haykıracağını öne sürdü.
Öte yandan, internet programı “Vizyona hönkürme” ile yerli ve yabancı filmlere getirdiği eleştirisel yaklaşım ile sektörde yer bulan Ulukaya, Vizyona hönkürmenin bir bölümünü, yakın zamanda Ereğli’de çekeceğini ifade etti. Bu kapsamda Türkiye ve Dünya genelinde milyonlarca takipçileri olan Youtuber’ları, beraberinde Karadeniz Ereğli’ye getireceğini sözlerine ekledi.

ULUKAYA HAKKINDA HATIRLATMA:
Kariyerine amatör tiyatroyla başlayan, sonraki yıllarda BKM tiyatroda görevler alan, Ezel dizisinde senarist asistanlığı gibi türevleri olan görevlerde aktif rol alan Taha Ulukaya, şuan film ve dizi üzerine kurduğu bir Youtube kanalı ile kariyerini sürdürüyor.
2018 Haziran’ın da ise sinemalarda gösterilen kısa adı B.O.K olan Bir O Kalmıştı filmini yazan ve aynı zamanda filmde de oynayan Taha Ulukaya, düşük bütçe ile başarılı film yapılabileceğini sektöre ispatlamış oldu. Film, sinema salonlarının ardından özel kanalarda da izletilmiş, özellikle Zonguldak bölgesi filmi çok beğenmişti. Filmin hastane de geçen bir sahnesinde “Kaptaş Türküsü” çalınmış, türküye birde mini klip çekilmişti.
KISA ZAMANDA ÖDÜLLERİ TOPLADI
Kurduğu Youtube kanalında çalışmalarını sündüren Ulukaya, “İz Filmi” ve internet dizisi “Hile” ile de önemli sayıdaki takipçiye ulaştı. Bazı kesimlerce sinemanın dahi olarak gösterilen 33 yaşındaki Taha Ulukaya; 2011 de Atv de "Çek Bakalım" yarışmasında çektiği kısa film ile birinci oldu. İstanbul Uluslararası Film Festivalinde, özel juri ödülünü aldı. Ukrayna Uluslararası Film Festivalinde, finalist (İz Filmi) oldu. Miami, Seul, Copenhag Web Dizi Festivallerinde çeşitli ödüller (Hile Dizisi) aldı.

ŞAFAK NEGÜZEL SORDU, TAHA ULUKAYA ANLATTI. KEYİFLİ GEÇEN RADYO PROGRAMININ BANT KAYDIDIR…

İKİ ESKİ DOSTTAN EĞLENCELİ PROGRAM

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 13 saat 34 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 22 saat 2 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 16 saat 10 dakika önce ACI HABER
1 gün 6 saat 24 dakika önce TERSANELER BÖLGESİNDE KAZA ; 6 YARALI
4 saat 24 dakika önce EREĞLi'DE ACI OLAY
6 gün 11 saat 40 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 13 saat 5 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 16 saat 40 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?