Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKİ ERDEMİR EMEKLİSİNDEN ACI HABER !.

Ä°KÄ° ERDEMÄ°R EMEKLÄ°SÄ°NDEN ACI HABER !.

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz.


ÇiÄŸdemli Köyü sakinlerinden; Merhum Eyüp Yılmaz’ın eÅŸi; Bayram,Figen,Fidan,Ayten ve Kdz.EreÄŸli ÇiÄŸdemli köyü YardımlaÅŸma ve Dayanışma DerneÄŸi BaÅŸkanı Eyüp Yılmaz’ın anneleri Hakibar YILMAZ vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin  Cenazesi bugün öğle namazına müteakip ÇiÄŸdemli köyü mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

Elmatepe Mahallesi sakinlerinden; Kazım ve Hava Kaymaz’ın oÄŸulları; Nezile Kaymaz ‘ın eÅŸi; Muhterem ve Türkan Kaymaz’ın babaları; Sema Kaymaz’ın kayınpederi; Cemali, Ceren ve Ceyda Kaymaz ile Burcu ve Beyza Ekim’in dedeleri; Erdemir'den emekli Nezir KAYMAZ vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün  öğle namazına mütakip Elmatepe Yarma Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Doruk Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

BaÄŸlık Mahallesi sakinlerinden; Merhume Naciye KızılkuÅŸ’un eÅŸi; Metin KızılkuÅŸ ve Fethi KızılkuÅŸ’un babaları; Müşerref KızılkuÅŸ ve Dilek KızılkuÅŸ’un Kayınpederleri; Çetin, Ä°lhan, TuÄŸba Ve Onur KızılkuÅŸ’un Dedeleri; Erdemir'den emekli Veli KIZILKUÅž vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hatip Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
üzgün2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo