15 o C Kdz. Ereğli

İFTARDA BULUŞTULAR!..

- Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, iftarda ilçede faaliyet gösteren taraftar dernek ve gruplarıyla bir araya geldi.

Gündem 6 yıl 10 ay 28 gün 31 dakika önce 1192

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonunda Yaşlılar ve Gençler Evinde düzenlenen açık hava halk iftarlarına dün akşam Ereğli’de ki taraftar grupları iştirak etti.

Kdz.Ereğli Belediyesinin Yaşlılar ve Gençler Evinde Ramazan ayı süresince gerçekleştireceği açık hava halk iftarları yoğun katılımla sürüyor.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, iftar sofrasında bu kez de vatandaşlarla birlikte ilçedeki taraftar gruplarını ağırladı.

Kdz.Ereğli Belediyesinin iftarına Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor taraftar dernekleri, Zonguldak Elmas Taraftar Derneği, Ereğli Belediyespor taraftar derneği ve grupları katılarak renklerin kardeşliği yaşandı.

İftar sonrasında taraftar dernekleriyle bir çay sohbeti gerçekleştiren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “İlçemizde bu birlik ve beraberliği hep birlikte ortaya koyduğunuz için tüm taraftar gruplarına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin sürmesi için bizde her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz. Kdz.Ereğli Belediyespor’u bu yıl 3.lige çıkarmak için bir hedef koyduk. Bunun için transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Sezon başladığında sizlerinde desteğini arkamızda görmek isteriz” dedi.

Taraftar grubu başkanları da bu yıl 3. Ligi hedefleyen Kdz.Ereğli Belediyespor’a başarılar dileyerek destek olacaklarının sözünü verdiler.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 2 saat 39 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
12 saat 51 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 52 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 15 saat 45 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 21 saat 19 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 20 saat 20 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 2 saat 13 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 10 saat 57 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 23 saat 46 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
15 saat 27 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !