Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İFTARDA BULUŞTULAR!..

Ä°FTARDA BULUÅžTULAR!..

- Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, iftarda ilçede faaliyet gösteren taraftar dernek ve gruplarıyla bir araya geldi.


Kdz. EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü organizasyonunda YaÅŸlılar ve Gençler Evinde düzenlenen açık hava halk iftarlarına dün akÅŸam EreÄŸli’de ki taraftar grupları iÅŸtirak etti.

Kdz.Ereğli Belediyesinin Yaşlılar ve Gençler Evinde Ramazan ayı süresince gerçekleştireceği açık hava halk iftarları yoğun katılımla sürüyor.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, iftar sofrasında bu kez de vatandaşlarla birlikte ilçedeki taraftar gruplarını ağırladı.

Kdz.Ereğli Belediyesinin iftarına Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor taraftar dernekleri, Zonguldak Elmas Taraftar Derneği, Ereğli Belediyespor taraftar derneği ve grupları katılarak renklerin kardeşliği yaşandı.

Ä°ftar sonrasında taraftar dernekleriyle bir çay sohbeti gerçekleÅŸtiren Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “Ä°lçemizde bu birlik ve beraberliÄŸi hep birlikte ortaya koyduÄŸunuz için tüm taraftar gruplarına teÅŸekkür ediyorum. Birlik ve beraberliÄŸin sürmesi için bizde her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceÄŸiz. Kdz.EreÄŸli Belediyespor’u bu yıl 3.lige çıkarmak için bir hedef koyduk. Bunun için transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Sezon baÅŸladığında sizlerinde desteÄŸini arkamızda görmek isteriz” dedi.

Taraftar grubu baÅŸkanları da bu yıl 3. Ligi hedefleyen Kdz.EreÄŸli Belediyespor’a baÅŸarılar dileyerek destek olacaklarının sözünü verdiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo