Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İFADESİNDE NELER SÖYLEDİ ?

İFADESİNDE NELER SÖYLEDİ ?

Ereğli`de boşanmak isteyen eşini öldürmüştü.


EreÄŸli'de boÅŸanmak isteyen eÅŸi Bahar Kanyılmaz’ı (22) başından tabancayla vurarak öldüren Tarık Kanyılmaz (25) tutuklandı.

 

Kanyılmaz’ın ifadesinde "BoÅŸanmak istiyordu. Ben de ‘çocukları ver, çocukları alırım’ dedim. O da ‘çocukları vermem’ dedi. Kavga ettik. Bir anda sinirlenince böyle oldu" dediÄŸi öğrenildi.
Olay, pazar günü saat 16.00 sıralarında ilçenin Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi’nde meydana geldi. Bahar Kanyılmaz, eÅŸi Tarık Kanyılmaz ile yaÅŸadığı tartışma sonrası birlikte oturdukları evden ayrılıp, anne ve babasının yaÅŸadığı eve gitti. Tarık Kanyılmaz, evin önüne gidip eÅŸi Bahar Kanyılmaz'ı konuÅŸmak istediÄŸini söyleyip dışarıya çağırdı. AÅŸağıda buluÅŸan ve konuÅŸmak için binanın yan tarafına geçen çift arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Tarık Kanyılmaz, tartışma sırasında belirledik tabancayı çekip 5 el ateÅŸ ederek kaçtı. KurÅŸunların başına isabet ettiÄŸi Bahar Kanyılmaz yaÅŸamını yitirdi. Silah seslerini duyup aÅŸağı inen Bahar Kanyılmaz'ın yakınları, sinir krizleri geçirdi, Tarık Kanyılmaz’ın olay yerinde bıraktığı otomobile saldırdı. 
Åžehir dışına kaçmaya çalışan şüpheli, dün Alaplı ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Biri 2 yaşında, diÄŸeri 4 aylık olan 2 çocuk annesi Bahar Kanyılmaz, Subaşı Mahallesi Aydınlar köyünde kılınan cenaze namazının ardından dün topraÄŸa verildi.
'ÇOCUKLARI VER' TARTIŞMASI
Tarık Kanyılmaz’ın polisteki ifadesinde tartışmanın eÅŸinin boÅŸanmak istemesi üzerine çıktığını belirterek, “BoÅŸanmak istiyordu. Ben de ‘çocukları ver, çocukları alırım’ dedim. O da ‘çocukları vermem’ dedi. Kavga ettik. Bir anda sinirlenince böyle oldu. PiÅŸmanım” dedi.
Dün EreÄŸli Adliyesi'ne sevk edilen Tarık Kanyılmaz, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın1
üzgün1
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo