Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HUZUREVİNE YERLEŞTİRİLECEĞİ GÜN...

HUZUREVİNE YERLEŞTİRİLECEĞİ GÜN...

Zonguldak’ta, tek başına yaÅŸayan ve huzur evine yerleÅŸmek isteyen Rahmi Bayrak (67), Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü görevlilerinin huzur evine yerleÅŸtirileceÄŸi gün yaÅŸamını yitirdi.

Birlik Mahallesi Tünelüstü Sokak’ta bir yakınının harabe halindeki 2 katlı evinde yalnız yaÅŸayan Bayrak’ın, "huzur evine yerleÅŸmek istemesi" yönündeki haberinin gazete ve televizyonlarda yansımasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü görevlileri yaÅŸlı adamın evine gitti. 

Görevliler, gittikleri evde Bayrak’ın cesediyle karşılaÅŸtı. 

Rahmi Bayrak’ın cenazesi,  aile hekiminin yaptığı incelemesinin ardından Asri Mezarlığı morguna götürüldü.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Bayrak’ın cenazesi, topraÄŸa verildi. 

Cenaze törenine, Bayrak’ın yakınları ve vatandaÅŸlar katıldı.

Birlik Mahallesi Muhtarı ErdoÄŸan Sivri, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 1 yıl önce Ahmet Bayrak’ın kendisine huzur evine yerleÅŸme isteÄŸini ilettiÄŸini söyledi.

Bayrak’ın isteÄŸini yerine getirmek için yetkililerle görüşme yaptığını anlatan Sivri, şöyle konuÅŸtu:

"Yetkililer bana bazı raporların olması gerektiÄŸini söylediler. Ben de bu durumu çocuklarına ilettim. Çocukları bana, ’tamam’ dediler. Ama ondan sonra herhangi bir giriÅŸimde bulunmadılar. En son iki gün önce bir arkadaşımız yetkililerle görüştü. Bugün ölüm haberini aldık. Biz de elimizden geleni yapmaya çalıştık. EÅŸiyle uzun yıllardır ayrı yaşıyordu. Ara sıra eÅŸi evine gelip yemeÄŸini yapıyordu. Mahalleli olarak bazı ihtiyaçlarını bizlerde karşılıyorduk."

Ahmet Bayrak’ın oÄŸlu Lütfi Bayrak da babalarının ölüm haberine üzüldüklerini belirterek, "Elimizden geldiÄŸince babama yardım etmeye çalışıyorduk. Ben bugün çalışıyordum. Babamın ölüm haberini annemden aldık" dedi.

Ağabeyi Zeki Bayrak ise ağabeyinin uzun yıllardır rahatsızlığı bulunduğunu ve tek başına yaşadığını ifade ederek "Ona çocukları bakabiliyordu. Bakarlardı da. Ama kendi isteğiyle huzur evine yerleşmek istiyordu. Niçin ve neden gitmek istemiştir? Bu konuda bir şey diyemem" diye konuştu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo