9 o C Kdz. Ereğli

YAŞLILARINDAN UYSAL’A SEVGİ

Gündem 9 yıl 1 ay 11 gün 10 saat 44 dakika önce 2073

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ’18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ dolayısıyla Kasım ayında Karadeniz Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi’nden Devrek’e geçici olarak giden ve Devrek Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Başkan Uysal eşi Sevim Uysal ile birlikte Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi de makamında ziyaret ettikten sonra sergi açılışına katıldı. Başkan Semerci ve eşi Gönül Semerci ile birlikte Devrek’teki Huzurevi’ni ziyaret eden Başkan Uysal’ı karşılarında gören ve çok sevinen yaşlılar, Ereğli’ye ne zaman döneceklerini ve Ereğli’yi çok özlediklerini söylediler.

Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal aracılığıyla Başkan Uysal’dan tarih olarak 10 Mayıs sözünü alan yaşlılar, Başkan Uysal ve Ereğli Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Namık Şahin, Özel Kalem Müdürü Esra Aydın ve personelin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Huzurevindeki yaşlılarla sohbet eden Başkan Uysal, “Yaşlılara saygısı olmayan hiçbir milletten hayır gelmez. O milletler eninde sonunda yok olmaya mahkûmdur. Bizler nasıl çocuklarımıza değer verip sevgimizi gösteriyorsak, onları koruyor ve kolluyorsak sizlerde öylesiniz. Sizlerde bizim canımız ciğerimizsiniz.” diye konuştu.

Ereğli’de ’Yaralı Gönül’ lakabıyla bilinen ve eskiden Göztepe’de ayakkabı tamirciliği yapan 80 yaşındaki Ahmet Karatosun, ’Başkanım ağaçlarıma bakıyor musun?’ diye sordu. Karatosun, elindeki Kur’an-ı Kerim ile birlikte ’Yakın zamanda belediyeyi aldın. Allah seni daha büyük makamlara yükseltecek. Sana bir şey olmaz. Seni Allah’tan başka kimse yıkamaz’ diyerek sarıldı.

Kendisine tablo yapan ve şiir yazan Emekli Milli Eğitim Müfettişi Hasan Yazıcı’yı da ziyaret ederek şiirini dinleyen Başkan Uysal, “Benden bir isteğin var mı?” diye sorduğu Yazıcı’dan halkı memnun edecek çalışmalar yapmasını istedi. Çaylıoğlu Ortaköy’den Abdullah Demirhan adlı yaşlı da Başkan Uysal’a Çanakkale hatırası hediye etti.

Başkan Uysal daha sonra Ereğli’deki Yaşlılar ve Gençler Evi’ne geçerek yaşlıların haftasını kutladı. Eşi Sevim Uysal ile birlikte yaşlılara hediye dağıtan Başkan Uysal, yaşlılarla bir süre sohbet etti.

YAŞLILARINDAN UYSAL’A SEVGİ

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 21 saat 14 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 9 saat 15 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 5 saat 42 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 4 saat 43 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 10 saat 36 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 23 saat 50 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 19 saat 20 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 8 saat 9 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
6 gün 9 saat 20 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !