Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HOCA GİTTİ, YÖNETİM KINAMA AÇIKLAMASI YAPTI !

HOCA GİTTİ, YÖNETİM KINAMA AÇIKLAMASI YAPTI !

Ereğli Belediyespor`da İsmail Aksu ile yollar ayrıldı.


Ä°ÅžTE AÇIKLAMA 

Teknik Direktörümüz İsmail Aksu ile yollarımız karşılıklı anlaşılarak ayrılmıştır. Aksu ve ekibine bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

YÖNETİM YAŞANAN OLAYLARI KINADI

Ereğli Belediyespor yönetimi maç sonrası yaşanan olaylara ilişkin kınama mesajı yayımladı. Açıklama şöyle ;

Spor Dostluk, Barış, Kardeşlik ve Centilmenliktir.
Sahadaki kazanma mücadelesinde her şey olur, müsabakadan sonra ise tıpkı dün olduğu gibi, oyuncular maç sonunda bir birleri ile kucaklaşır, teknik ekipler ve yöneticiler kazanan tarafı tebrik eder ve maç orada biter.
Dün oynanan ve saha içinde hiçbir gerginliÄŸin olmadığı Karabük Ä°dman Yurdu karşılaÅŸması öncesi ve sırasında, ev sahibi kulüp taraftarlarının sık sık gerek oyuncularımız, gerekse maçı izlemeye gelen taraftarlarımıza yönelik küfürlü tezahüratları yetmiyormuÅŸ gibi, maç sonu önce stadyum önünde maçı izlemeye gelen yöneticilerimizin özel araçlarının önü kesilmiÅŸ, bazıları taÅŸlanmıştır. Sonrasında EreÄŸli’ye dönüş yolunda ise 2 taraftar otobüsümüze pusu kurulmak suretiyle taÅŸlı saldırı gerçekleÅŸmiÅŸ, bu saldırıda bazı taraftarlarımız yaralanmış ve her iki taraftar otobüsünün camları kırılmıştır.
Tek amacı, takımımızı hedeflenen doğrultuda başarıya ulaştırmak olan yönetim kurulu üyelerimize ve eflatun beyaz renklere gönül veren taraftarlarımıza yönelik saldırıyı, şiddetle kınıyoruz.
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo