Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HİZMETE AÇILDI

HİZMETE AÇILDI

Falım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Günaydın, yeni mekanda basın mensuplarını ağırladı.


Falım Åžirketler Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ayhan Günaydın, Erdemir ofis yolu üzerinde faaliyete geçen Falım Pide & Bursa Park Ä°skender ‘de basın mensuplarını ağırladı.

Buradaki konuÅŸmasına davete icabet eden tüm basın mensuplarına teÅŸekkür ederek baÅŸlayan Günaydın, Falım Åžirketler Grubu olarak,  gıda ve inÅŸaat sektöründe faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.

“Ä°nÅŸaat sektöründe doÄŸru müşteriye doÄŸru konut, doÄŸru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanan ÅŸirketimiz, gıda sektöründe de 1997 yılından bu yana baba mesleÄŸini Falım Pide adıyla sürdürüyor diyen  Günaydın, sözlerini şöyle sürdürdü.

 “Gayretten çok niyet önemli.  Niyeti Allah rızası olanın,  gayreti boÅŸa gitmez.  Ä°nÅŸaat sektöründe kısa sürede büyüyen ve ilçemize bugüne kadar 500’ün üzerinde yeni konut kazandıran ve 3 ayrı projesi de devam eden inÅŸaat sektörünün yanı sıra gıda sektöründe de kısa süre önce tadilat çalışmalarına baÅŸlanan  “Falım Pide  & Bursa Park Ä°skender“i de halkımızın hizmetine açmanın mutluÄŸunu yaşıyoruz.

Yeni yerimiz özel loca bölümünü de bünyesinde barındıran 162 kiÅŸi oturma kapasiteli olup 25 personelle hizmete baÅŸladı. Kısa süre içinde personel sayımız 40’a ulaÅŸacak. Ä°ÅŸimizde çok iddialıyız. Babam 1961 ‘de EreÄŸli’ye geldi ve biz bu bayrağı 1980 ‘de devraldık. Ä°lçemize bu mekânı kazandırmaktan dolayı mutluyuz. Gazetecilik mesleÄŸine emek ve gönül veren siz deÄŸerli basın mensuplarına katılımlarınızdan dolayı tekrar teÅŸekkür ediyorum.”

HİZMETE AÇILDI

Falım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Günaydın, yeni mekanda basın mensuplarını ağırladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran13
gülücük4
üzgün1
kızgın1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo