Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’Hizmet Olacaksa Buraya Olsun’

’Hizmet Olacaksa Buraya Olsun’

Karadeniz EreÄŸli’de 32 bin metre karelik bir alanda 52 derslik, bin 350 kiÅŸilik kapasitesi ile 2017-2018 eÄŸitim ve öğretim yılında kapılarını açmayı hedefleyen BahçeÅŸehir Okulları Karadeniz EreÄŸli Kampüsü’nün kuruluÅŸ süreci ve hedeflerine iliÅŸkin bilgilendirme yapıldı.  

MEB’den gelecek onayını bekleyen kampüs kurucu ve yöneticileri, dünya okulu vizyonuyla eÄŸitimin ÅŸifrelerini deÄŸiÅŸtirerek geleceÄŸin eÄŸitiminin öğrencilerle buluÅŸturma heyecanında olduklarına vurgu yaptı.

 

BahçeÅŸehir Okulları Karadeniz EreÄŸli Kampüsü’nün 2017-2018 eÄŸitim yılında hizmet vermesi hedefleniyor. Kdz.EreÄŸli kurucusu OÄŸuz Karahan, Kampüs Müdürü Eda Ãœlkü, Danışman Kemal Kani Demir ve Kurumsal Ä°letiÅŸim Yöneticisi Birgül Kalaycı, basın kuruluÅŸlarının temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek BahçeÅŸehir Okulları Karadeniz EreÄŸli Kampüsü’nün kuruluÅŸ süreci ve hedeflerine iliÅŸkin detaylı bilgiler aktardılar. 

 BÄ°N 350 ÖĞRENCÄ° KAPASÄ°TESÄ°

Karadeniz EreÄŸli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 1 No’lu giriÅŸ kapısı yanında 20 bini açık olmak üzere toplam 32 bin metre kare alan üzerine kurulma çalışmalarına baÅŸlanan kampüsün 52 derslikli, ana okulu ile birlikte bin 350 kiÅŸilik olduÄŸunu anlatan Kampüs Müdürü Eda Ãœlkü, ilk yıl 110 personelin istihdam edileceÄŸine vurgu yaptı.

EREÄžLÄ° FM’DE ANLATACAK
DiÄŸer yandan, Okul Müdürü Eda Ãœlkü, 31 Ocak’ta (yarın)  EreÄŸli FM’de, “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım”a konuk olacak. Saat 10.00’da baÅŸlayacak programda, okulun ve eÄŸitim kadrosunun detayları konuÅŸulacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo