Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HİZMET AŞKI BÖYLE BİR ŞEY!.

HİZMET AŞKI BÖYLE BİR ŞEY!.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine baÄŸlı Çamlıbel Köyü Mithat Mandacı ve köylüler kar yağışı sonrası buzlanan yollarda tuzlama çalışması yaptı. 

Göreve geldiğinden bu yana göstermiş olduğu özveri, devlet millet işbirliği ile gerçekleştirdiği projeler ve ilçe ve köy için başlattığı örnek çalışmalarla tarih yazan Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, vatandaşa hizmet noktasında adete belediye başkanı gibi çalışıyor. Mesai gözetmeksizin 24 saat halkının yardımına koşan Mandacı, köy içi yollarındaki buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaparak örnek teşkil etti.
“Her ÅŸeyi devletten beklememek lazım diyen ” Çamlıbel Köyü Mithat Mandacı, “YoÄŸun kar yağışı sonrası Özel Ä°dare ekipleri yollarımızı açık tutabilmek için yoÄŸun çaba harcadılar.  Ancak köy içinde bulunan özellikle rampa olan yollardaki buzlanmalar köy içi ulaşımı olumsuz etkiliyordu. Bu nedenle köylülerimizle birlikte köye giriÅŸ rampasında ve köy içi yollarda tuzlama çalışması yaptık. Ben bu anlamda köylülerime çok teÅŸekkür ediyorum” dedi. Öte yandan Muhtar Mithat Mandacı, köylü vatandaÅŸlar sevgi gösterdiler. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo