Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Highway AVM’nin yüzde 56’lık hissesine TMSF el koydu

Highway AVM’nin yüzde 56’lık hissesine TMSF el koydu

Bolu’da yürütülen FETÖ/PDY soruÅŸturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan firari iÅŸ adamları Adnan Daylan ve Ömer Baday’ın Highway Outlet AVM’deki yüzde 56’lık hissesini satın alan iÅŸadamı Abdulkadir ÅžimÅŸek’in sahibi olduÄŸu hisselere yayınlana


Bolu’da yürütülen FETÖ/PDY soruÅŸturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan firari iÅŸ adamları Adnan Daylan ve Ömer Baday’ın Highway Outlet AVM’deki yüzde 56’lık hissesini satın alan iÅŸadamı Abdulkadir ÅžimÅŸek’in sahibi olduÄŸu hisselere yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile el konuldu. 
Türkiye’de, TMSF kayyımlarının görev yaptığı ve denetim ve yönetim kayyumu olan ÅŸirketlerin, 07.02.2017 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin "muvazaalı devir iÅŸlemleri" baÅŸlıklı 4. maddesi uyarınca, herhangi bir ilde FETÖ soruÅŸturmasının baÅŸladığı tarih ile bu KHK’nın yürürlüğe girdiÄŸi tarih arasındaki tüm ÅŸirket hisse devirleri geçersiz sayıldı.
Çıkarılan kararname ile Bolu’da faaliyet gösteren Bolu Tuna A.Åž., Daylan Petrol Ltd. ve Bolu Dağı A.Åž. gibi ÅŸirketler de kanun hükmünde kararnameden etkilendi.2016 yılının Haziran ayında, FETÖ/PDY soruÅŸturması kapsamında firari iÅŸadamları Adnan Daylan ve Ömer Baday’ın sahibi olduÄŸu Highway Outlet AVM’nin yüzde 56’lık hisselerini satın alan Adanalı iÅŸadamı Abdülkadir ÅžimÅŸek’in satış iÅŸlemi iptal edilerek tüm hisselerine TMSF tarafından el konuldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo