Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ !.

HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ !.

Maske takmayan esnafa kızdı, maskeyi tezgahın üzerine fırlattı.


EreÄŸli  Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu,ilçe merkezindeki  denetimler sırasında bir  iÅŸ yeri sahibinin maskesini çenesinin altında görünce önce uyardı. Uyarısına iÅŸ yeri sahibinden ‘Bunu takmak anlamsız geliyor’ cevabı gelince sinirlenen Kaymakam ÇorumluoÄŸlu ‘Bana da takmak anlamsız geliyor. Ama SaÄŸlık bakanlığı takacaksınız diyor. Madem gereksiz çıkartıp at maskeyi. Çenenin altında niye tutuyorsun” diyerek çıkarttığı maskesini tezgâhın üzerine fırlattı. Ä°ÅŸ yerine ceza kesilmesi talimatını verdi.                                                                                                                              

 Ã‡orumluoÄŸlu denetimi sırasında aracın içinde maske takmayan sürücü ve yanında ki yolcuya da ceza  tutanağı tutturdu. Araç sürücüsü hazırlanan tutanağın ardından Kaymakam ÇorumluoÄŸlu’na neden maske takmadığını anlatmak istesede ÇorumluoÄŸlu, Aracın içinde ikiniz de maske takmıyordunuz” diyerek bölgeden uzaklaÅŸtı.

İlçede faaliyet gösteren bir eczanede çalışanlarına sosyal mesafe kurallarına uymadığından da tutanak tutturan Çorumluoğlu, çalışanların kendisine durumu izah etmek istemesine de izin vermedi.

Yapılan denetimlerde 50 kişiye maske ve diğer kurallara uyulmamasından dolayı tutanak tutulduğu öğrenildi.

HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ !.

Maske takmayan esnafa kızdı, maskeyi tezgahın üzerine fırlattı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran8
gülücük5
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo