Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HİÇ BİR ŞEY DEĞİLSE; BU TARAFTAR İÇİN…

HİÇ BİR ŞEY DEĞİLSE; BU TARAFTAR İÇİN…

Taraftar, yine yollarda...


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Genç Ereğlililer Tribün Lideri Burhan Önder, “bu taraftarı hiçe saymasınlar. Biz ne çektiysek sahipsizlikten çektik” dedi.
Kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör Lig takımlarından Karadeniz Ereğli Belediyespor, bugün (3 Şubat) Devrek Belediyespor ile karşılaşacak. Taraftar ise zorlu deplasman öncesi bir araya gelerek doldurdukları 3 adet midibüs ile Devrek’e hareket etti.
Yolculuk öncesi açıklamada bulunan  Tribün Lideri Burhan Önder, Karadeniz Ereğli Belediyespor aşkı ile yandıklarını söyledi. Önder, “yine bin deplasman günü yaşıyoruz. Hiç yılmadan, yağmur, çamur demeden bu takım arkasındayız. Bu takım ister şampiyon olur ister olmaz. Biz memleketimiz için, Ereğlispor için mücadele vermeye devam edeceğiz. Bu takımı asla yalnız bırakmayacağız. Bu takım inşallah belki bu sene, belki bir dahaki sene 3’üncü Lig’e illaki çıkacaktır, takımımıza güveniyoruz” dedi.
“SİYASİLERDEN RİCAMDIR” DEDİ VE EKLEDİ…
Siyasiler ile ilçe halkına mesaj da gönderen Önder, şu ifadeleri kullandı:
“Ereğli kamuoyu ve siyasilerden de şunu istiyoruz: Projelerinde Ereğlispor olsun. Bakın bugün burada kaç tane genç var. Bunlar, Ereğlispor aşkı ile yanıp tutuşan insanlar. Projelerinde Ereğli Belediyespor’u 3’üncü Lig’e çıkartmak olsun.  Geçen sene 15 bin taraftar ile oynadık. Yani Ereğli’de bir spor aşkı var. O yüzden projelerinde spor olsun.
Her maçta 15 bine oynamak için şampiyonluk olması lazım. Yani bu takımın kafaya oynaması lazım. O zaman her maç 15’e rahat oynar. Geçen sene ikinciydik, şampiyonluk 2 puan ile kaçırdık. Antalya maçında 15 bin taraftar vardı. Demek ki spor seviliyor. Siyasilerden ricamdır; projelerinin arasına bu takımı da koysunlar. Bu taraftarı hiçe saymasınlar. Biz ne çektiysek sahipsizlikten çektik. Geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçındık. Kırşehir’e gidecektik bizi oraya almadılar. Vekilleri aradık, orasının valisini de aradık ama bizi kimse Kırşehir’e almadı ve sonuçta 2 puanla şampiyonluğu kaçırdık. O yüzden siyasiler bu takıma sahip çıksın. Vali, kaymakam, vekil ve halk bu takıma sahip çıksın.”
Skor tahmininde de bulunan Burhan Önder, zorlu maçı 3-1 kazanacaklarına olan inancını sözlerine ekledi.

 

HİÇ BİR ŞEY DEĞİLSE; BU TARAFTAR İÇİN…

Taraftar, yine yollarda...

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo