Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HEYELAN BÖLGESİNDE İNCELEME!..

HEYELAN BÖLGESİNDE İNCELEME!..

CHP’li milletvekilleri, Devrek ilçesinde bir süre önce 400 bin metrekarelik alanı etkileyen heyelan bölgesinde inceleme yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın başkanlığında 20 kişiden oluşan milletvekili heyeti, Karşıyaka Mahallesi Nizamlar mevkisinde 16 Temmuz’da 400 bin metrekarelik alanın etkilendiği heyelan bölgesine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Veli Ağbaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin Zonguldak milletvekillerinin 16 Temmuz’dan itibaren bölgeye gelerek incelemelerde bulunduğunu söyledi. 

Heyelanın kendilerine anlatılandan daha büyük olduğuna dikkati çeken Ağbaba, "Büyük bir felaket yaşanmış Devrek’te. Bu felaketle ilgili arkadaşlarımız çalışma yapıyor. Biz parti olarak konuyu yakından takip edeceğiz. İnsanların mağduriyetinin gerilmesi gerekir. Yıkılan evleri de gördük korkunç bir şey" diye konuştu. 

Heyelanla ilgili heyet oluşturacaklarını ifade eden Ağbaba, konuyu yakından takip edeceklerini kaydetti.

Karşıyaka Mahallesi’nde başlatılan yol genişletme çalışmalarının ardından 16 Temmuz’da heyelan meydana gelmiş, bölgede yıkılma tehlikesine karşı binaların tahliye edilmesine başlanmıştı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo