13 o C Kdz. Ereğli

HERKESİN KONUŞTUĞU O CİNAYETTE FLAŞ GELİŞME!!!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden Kıbrıs Mağusa’ya gittikten bir süre sonra nikahlı eşini bıçak darbeleri ile öldüren Özgür Okumuş’un yargı süreci devam etti. Mahkemede, flaş gelişme yaşandı…

Asayiş 5 yıl 11 ay 1 gün 7 saat 53 dakika önce 2036

Haberi Paylaşın

Yeni Bakış Gazetesi’nin haberine göre; eşi Burcu Okumuş’u taammüden öldürdüğünü kabul etmediği için devam eden duruşmanın son oturumunda, Burcu Okumuş’un sevgilisi olduğu iddia edilen İdris Ali Bozkurt mahkemede konuştu.
İdris Ali Bozkurt Burcu Okumuş ile sevgili olduklarını mahkemede itiraf etti. Bozkurt’un itirafı üzerine ise sanık Özgür Okumuş gözyaşlarını tutamadı. Yeni tanıkların dinletilmesine olanak sağlamak için duruşma 28 Mayıs tarihine tehir edildi.

Bozkurt: Burcu ile sevgiliydik
İddia Makamının oturumunda, Burcu Okumuş’un sevgilisi olduğu iddia edilen İdris Ali Bozkurt’tu. Mahkemede tanıklık eden Bozkurt, Burcu Okumuş ile ortak arkadaşları sayesinde tanıştığını, samimi olduklarını, daha sonra ise birbirlerine telefon numaralarını verdiklerini ve aralarında yakınlaşma olduğunu söyledi. Burcu Okumuş’un daha sonra evli olduğunu öğrendiğini söyleyen Bozkurt, Burcu Okumuş’a “Bu ilişkiyi burada sonlandırıyorum” dediğini ve 2-3 gün hiç görüşmediklerini anlattı. Bozkurt, Burcu Okumuş’un daha sonra fakültesine yanına geldiğini ve kendisine “Özgür ile evliliğimiz kağıt üzerinde. İlişkimiz yok. Ayrı yaşıyoruz. Mezun olunca memlekete döneceğiz ve medeni bir şekilde ayrılacağız” dediğini anlattı. Burcu Okumuş ile tekrar samimileştiklerini, sevgili olduklarını ve Burcu Okumuş’un evli oluğunu öğrendikten sonra 1-2 kez de cinsel birliktelikleri olduğunu anlatan Bozkurt, ilişkilerinin 1 aydan kısa bir süre sürdüğünü söyledi.

“Burcu’nun öldüğünü internetten okudum...”
Burcu Okumuş ile iki sevgili gibi “Aşkım, canım” şeklinde mesajlaştıklarını, Burcu Okumuş’a değer verdiği için eşi Özgür Okumuş’tan kıskandığını söyleyen İdris Ali Bozkurt, olay günü arkadaşlarının kendisini arayarak “Google’da Yemen diye arama yap. Orada olay oldu. Oku” dediklerini söyledi. Bunun üzerine Google’da Yemen Kahvesi’ni arattığını söyleyen Bozkurt, Burcu Okumuş’un cinayete kurban gittiğini bu şekilde öğrendiğini anlattı.

Kaynak Bilgi: Yeni Bakış Gazetesi

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 13 saat 28 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 14 saat 40 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 8 saat 45 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 12 saat 30 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
3 gün 5 saat 58 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 8 saat 19 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 2 saat 34 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 10 saat 41 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 11 saat 48 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 23 saat 52 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !