Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HER PERŞEMBE ENGELLİYE SİNEMA GÜNÜ

HER PERŞEMBE ENGELLİYE SİNEMA GÜNÜ

Bülent Ecevit Ãœniversitesi EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi ve EreÄŸli Belediyesi Ãœniversite Gençlik Meclisi’nde görev alan üniversite öğrencileri, merkeze baÄŸlı Kızılca Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Gençlik Meclisi Üyeleri, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere, ayakkabı, kıyafet ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunmak üzere bir kampanya başlatacaklarını belirterek, okulu gezip, öğretmenlerle proje hakkında görüştü.

BAŞKAN UYSAL GENÇLİĞE ÖNEM VERİYOR

Okul ziyaretinden sonra Kdz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı da ziyaret ederek gençlere verdiÄŸi önemden dolayı baÅŸkana teÅŸekkür eden öğrenciler, EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nün organize ettiÄŸi ’Engellilerle Sinema Projesi’ne katıldılar.

HER PERŞEMBE ENGELLİYE SİNEMA GÜNÜ

EreÄŸli Belediyesi Engelli Koordinasyon ve Gençlik Merkezi bünyesindeki cep sinemasında film izleyen öğrenciler, burada film izleyen zihinsel engelli ve otizmli çocuklarla ve aileleriyle kaynaÅŸtı. Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü, her PerÅŸembe gününü sinema günü olarak planlandıklarını bildirdi.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo