Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HER GÜN AYNI MANZARA !.

HER GÜN AYNI MANZARA !.

Ereğli`de trafik kilitlendi.


Ereğli Devrek Yol Ayrımı akıllı kavşak da  trafik durdu. 

Ereğli’ de hizmete açıldığında trafik sıkışıklığının ortadan kalkacağı ifade edilen Akıllı kavşak her akşam aynı saatlerde tıkanıyor.

Özellike ERDEMİR ve diğer iş yerlerinin çıkış saatinde tıkanan Akıllı kavşağın açılması için trafik ekipleri sık sık devreye giriyor. 

Yeşiltepe, İstanbul yol ayrımı ve ERDEMİR’ e gidecek olan sürücülerin ağırlıklı kullandığı kavşak ve yan yolda trafik felç oluyor. 

Sürücüler “Devrek yol ayrımı dört yol ağzı. Bu kavşak ve üst köprü yapılırken buna dikkat edilseydi her akşam aynı sıkıntı yaşanmazdı. Allah'tan akıllı, birde kavşak akılsız olsaydı ne yapardık.” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
kızgın5
şaşkın2
hayran1
üzgün1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Çakır cakir

15 Nisan 2021 - 23:57

İlk yapıldığında yazmıştım kavşak ne kadar akıllı olursa olsun insanlar akıllı olmadıkça kurallara uymadikca burası yanlış yapıldı zamanında herkes biliyor ama geri adım atmiyorlar hatalarını kabul etmiyorlar o zaman çözüm bulun oda yok çalıştır sinyalizasyon sistemini başka çarem yokkkkkkkkkk.....

ismail dikici

14 Nisan 2021 - 21:22

kavşagın akıllı olması önemlidegil soldan gelene yol ver levhasını gale almayanlar vekurala uymak istemeyenler okadar çok ki ne yapsan nafile

Kenan oz

14 Nisan 2021 - 19:12

Adi üstünde akıllı kavşak:)

Yorum Yazın

Canlı Radyo