Gündem 1 yıl 10 ay 23 gün 16 saat 47 dakika önce 2489
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bazı siyasilerin ve özellikle Zonguldak basınındaki bazı kalemlerin açıklama ve yorumlarına cevap verdi, "Bunlar yalan, dolanla gündem oluşturma çabası. Biz yeni bir festivale hazırlanırken hep böyle tevziratlarla karşılaşıyoruz" dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kendisini ziyarete gelen 2 kişinin ziyaretinden sonra bazı siyasiler ve özellikle Zonguldak'taki basınındaki bazı kalemlerin çarpıtma açıklamalarına cevap verdi.
Başkan Posbıyık, şunları söyledi:
"Yaraşlıyörük Köyü Muhtarı İbrahim Çalık ve Sinan Durdu ziyaretime gelmek istediler. Kendilerine randevu verdim. Taleplerini ilettiler. Kendilerine 'Festival hazırlıklarına geç kaldık' yardımcı olamayacağımı söyledim. Sonrasında Zonguldak'taki bazı siyasilerin ve muhatabına sormadan yazı yazmayı ahlak edinmiş kalemlerin açıklama ve yorumlarıyla karşılaştık. Biz yeni bir festivale hazırlanırken bu tür tevziratlarla hep karşılaşıyoruz. Benim hangi görüşten, hangi siyasi düşünceden olursa olsun vatandaşıma nasıl yaklaştığımı halkım biliyor."
Gündem
EREĞLİ'DE OPERASYONGündem
YALI CADDESİNDE KAZA !Gündem
CANLI YAYINDA KONUŞTUGündem
KAAN YILDIRIM KAZA GEÇİRDİ !Gündem
KAYALIKLARA DÜŞTÜ !Gündem
TUVALET ÜCRETİNE % 50 ZAM !Gündem
8 KİŞİ GÖZALTINDA !Gündem
2. İSKELE DEVREYE ALINDI !Gündem
SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI