Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HER FESTİVAL ÖNCESİ OLUYOR !.

HER FESTİVAL ÖNCESİ OLUYOR !.

Açıklama yaptı, bazı açıklama ve haberlere yanıt verdi.


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık,  bazı siyasilerin ve özellikle Zonguldak basınındaki bazı kalemlerin açıklama ve yorumlarına cevap verdi, "Bunlar yalan, dolanla gündem oluÅŸturma çabası. Biz yeni bir festivale hazırlanırken hep böyle tevziratlarla karşılaşıyoruz" dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık,  kendisini ziyarete gelen 2 kiÅŸinin ziyaretinden sonra bazı siyasiler ve özellikle Zonguldak'taki basınındaki bazı kalemlerin çarpıtma açıklamalarına cevap verdi.

BaÅŸkan Posbıyık, ÅŸunları söyledi: 
"YaraÅŸlıyörük Köyü Muhtarı Ä°brahim Çalık ve Sinan Durdu ziyaretime gelmek istediler. Kendilerine randevu verdim. Taleplerini ilettiler. Kendilerine 'Festival hazırlıklarına geç kaldık' yardımcı olamayacağımı söyledim. Sonrasında Zonguldak'taki bazı siyasilerin ve muhatabına sormadan yazı yazmayı ahlak edinmiÅŸ kalemlerin açıklama ve yorumlarıyla karşılaÅŸtık. Biz yeni bir festivale hazırlanırken bu tür tevziratlarla hep karşılaşıyoruz.  Benim hangi görüşten, hangi siyasi düşünceden olursa olsun vatandaşıma nasıl yaklaÅŸtığımı halkım biliyor."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran3
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo