Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ !.

HEPÄ°MÄ°Z AYNI GEMÄ°DEYÄ°Z !.

ERMED, EGD`ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Kdz. EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiÄŸimiz hafta yapılan kongre sonucu göreve seçilen Kdz. EreÄŸli Gazeteciler DerneÄŸi’ni ziyaret ederek BaÅŸkan Åžafak Erel ile BaÅŸkan Yardımcısı Vedat Kılıç ile görüştü.


Kdz. EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED) BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü, beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleri Sabriye Aşır, Aykut AteÅŸ ve Fahrettin Özaydın ile birlikte geçtiÄŸimiz hafta yapılan kongre sonucu Kdz. EreÄŸli Gazeteciler DerneÄŸi yönetimine seçilen Åžafak Erel ve yönetimini ziyaret etti. Kdz. EreÄŸli Gazeteciler DerneÄŸi merkezinde EGD BaÅŸkanı Åžafak Erel ve BaÅŸkan Yardımcısı Vedat Kılıç tarafından karşılanan ERMED heyeti, Erel’i ve demokratik bir kongre sonucu göreve gelen yeni yönetim kurulu üyelerini kutladı.
Ziyarette bir konuÅŸma yapan Kdz. EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED) BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü, EGD’nin yeni yönetimine BaÅŸkan Åžafak Erel nezdinde baÅŸarılar dilediÄŸini söyledi. Gönüllü şöyle dedi: “EreÄŸli Gazeteciler DerneÄŸi’nin Åžafak Erel baÅŸkanlığında oluÅŸan yeni yönetiminin hayırlı olmasını dilemek ve kutlamak için buradayız. GeçmiÅŸten bu yana dernekte görev almış tüm baÅŸkanları da anıyorum. Ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum. Bizler ERMED yönetim kurulu üyeleri olarak, EGD ve ERMED’in kendi kısa ve uzun vadeli hedefleri doÄŸrultusunda dostluk zemininde ilerleyeceklerine, geliÅŸeceklerine ve hem meslek mensuplarına hem de kente yararlı projelere imza atacaklarına inanıyor, bunu diliyoruz. Dayanışmaya her zamankinden daha fazla gereksinimimiz var. ERMED’in hayat bulmasının en öncelikli sebebi budur. Kentimizdeki meslek ortamımızda, iki örgütlü güç olarak iyi niyet ve dayanışma duyguları içinde olma dileÄŸimizi tekrarlayarak, yönetiminizdeki tüm arkadaÅŸlarımıza içtenlikle baÅŸarı diliyoruz.”
Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren EGD BaÅŸkanı Åžafak Erel de, yapılan kongre sonucu görevi devraldıklarını ve hızla çalışmaya baÅŸladıklarını söyledi. Hem derneÄŸin üyelik yapısında hem de derneÄŸin kamu ve kamuoyu ile iliÅŸkilerinde yapılması gerekenleri tek tek hayata geçireceklerini dile getiren Erel, “Hepimiz aynı gemideyiz ve kucaklayıcı olmak için buradayız. Sizlere de baÅŸarılar diliyor, ziyaretiniz için teÅŸekkür ediyoruz. Bizler de en kısa zamanda tüm gazetecileri tek tek ziyaret edeceÄŸimiz gibi, sizi ziyaret etmek istiyoruz.” dedi.
Ziyaret, her iki dernek yönetiminde bulunan gazetecilerin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmasıyla devam etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo