Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖNCE DARBEDİP SONRA SAÇINI KESTİLER

ÖNCE DARBEDİP SONRA SAÇINI KESTİLER

Zonguldak’ta eşleriyle ilişki yaşadığını öne sürdükleri kadını, saçını kesip darbettikleri iddiasıyla yargılanan 2 sanık ile suça iştirak eden arkadaşlarına bir yıl sekizer ay hapis cezası verildi, hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuksuz sanıklar Songül Ş, Şenay K. ve Nejla Ç. ile mağdur A.U.Y. ve taraf avukatları katıldı.

Songül Ş. ve Şenay K, yanlarına arkadaşları Nejla Ç’yi de alarak eşleriyle ilişki yaşadığını ileri sürdükleri kadını "evinde silahla tehdit edip basit şekilde yaraladıkları" iddiasıyla yargılandıkları davada, son savunmalarını yaptı.

Mağdur A.U.Y. ise sanıkların darp sırasında cep telefonuyla çektikleri görüntüleri internet ortamında yaymakla tehdit ettiklerini ileri sürerek, cezalandırılmalarını istedi.

Sanıklara "kasten yaralama" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası veren mahkeme heyeti, hükmün açıklanmasını geri bıraktı. 

Bu arada, duruşma salonundan çıkan sanıkların, adliyenin önünde baş parmaklarını yukarı kaldırarak verdikleri "zafer pozunu", sosyal medya hesaplarında paylaşmaları dikkati çekti.

Kent merkezinde 18 Ekim 2014’te Songül Ş. ve Şenay K, arkadaşları Nejla Ç’yle, daha önce tanıştıkları ve eşleriyle ilişkisi olduğunu ileri sürdükleri A.U.Y’yu darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo