Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“HEM ZONGULDAK’A HEM DE TÜRKİYE’YE HİZMET EDECEĞİM“

“HEM ZONGULDAK’A HEM DE TÃœRKÄ°YE’YE HÄ°ZMET EDECEĞİM“

Milletvekili Genel Seçimi sürecinde yürüttüğü renkli seçim çalışmasıyla dikkati çeken ve  resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’den Zonguldak Milletvekili seçilen Faruk ÇaturoÄŸlu, "Hem Zonguldak’a hem de Türkiye’ye hizmet edeceÄŸim" dedi. 

Seçim çalışmaları sırasında yufka açan, davul çalan, at binen, pazardaki tezgahta esnafın satışına yardım eden, köy ziyaretinde "pat pat" olarak bilinen tarım aracını kullanan ÇaturoÄŸlu,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, TBMM’ye gideceÄŸi için heyecanlı olduÄŸunu söyledi. 

ÇaturoÄŸlu, partisinin Türkiye genelinde birinciliÄŸi elde etmesine karşın tek başına iktidara gelememesine üzüldüğünü belirtti. ÇaturoÄŸlu, sonuçların herkese hayırlı olmasını diledi. 

Renkli bir seçim dönemi geçirdiÄŸini ifade eden ÇaturoÄŸlu, kentteki vatandaÅŸların tamamına ulaÅŸmaya çalıştığını, halkın iradesine herkesin saygı göstermesi gerektiÄŸini vurguladı. 

ÇaturoÄŸlu, Zonguldak’tan AK Parti’nin ve CHP’nin 2’ÅŸer, MHP’nin ise tek milletvekili çıkarttığını dile getirerek, "Önümüzde bir süreç var. Bu süreci ÅŸimdiden kestirmek mümkün deÄŸil. SeçilmiÅŸ tüm adaylara baÅŸarılar diliyorum. Hem Zonguldak’a hem de Türkiye’ye hizmet edeceÄŸim" diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo