13 o C Kdz. Ereğli

HEM ZİYARET, HEM İNCELEME

Gündem 9 yıl 3 ay 5 saat 8 dakika önce 1453

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gün içinde Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı İrfan Erdem’e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Uysal İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ile birlikte Fen Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Uysal, Deniz Ticaret Odası’nı ziyaretinde bir süre Erdem ile Ereğli’nin sorunları ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı görüş-alış-verişinde bulundu.

Başkan Uysal daha sonra Kaymakam Çay ile birlikte yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi çalışmaları süren Kemer mevkiindeki Fen Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’ın da eşlik ettiği incelemede, Ereğli Belediyesi’nin okul önü ve çevresinde gerekli düzenleme çalışmalarını yapacağını belirtti.

Başkan Uysal, “AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Prof.Dr. Sayın Ercan Candan’ın ilçemize kazandırdığı 14 okuldan biri olan Fen Lisesi, eğitim alanında önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Biz belediye olarak okulla ilgili gerekli çalışmayı kısa sürede yapıp, böylesi bir eğitim yuvasına gereken katkıyı sağlayacağız” dedi.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 13 saat 25 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 14 saat 37 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 8 saat 42 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 5 saat 55 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 8 saat 16 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 2 saat 31 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
12 saat 59 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 10 saat 38 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 6 saat 47 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 11 saat 45 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !