13 o C Kdz. Ereğli

HEM UYUŞTURUCULAR HEM DE BYLOCKCULAR…

Düzce polisi, yasadışı örgütlere karşı iki ayrı operasyon gerçekleştirdi. 8 Bylock kullanıcısı gözaltına alındı… Diğer operasyonda da torbacılar yakalandı…

Gündem 6 yıl 10 ay 8 gün 7 saat önce 1384

Haberi Paylaşın

DÜZCE

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ısrarlı takibi sonrasında uyuşturucu sattığı iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, güvenlik güçleri, ilçelerde uyuşturucu madde kullandıkları ve sattıkları iddia edilen R.A, F.Ö, A.G, U.D, Ö.Ç, E.K, M.A ve V.H isimli şahısları takibe aldı. Teknik ve fiziki takibin ardından şahıslar düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahısların sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

BYLOCKCULAR YAKALANDI
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devam FETÖ soruşturmaları kapsamında, Düzce’de örgütün gizli haberleşme sistemi olduğu iddia edilen Bylock kullanıcısı 8 kişi gözaltına alındı. Başsavcılık talimatı ile Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından şahısların evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 8 kişinin bazı belge ve elektronik cihazlarına da el konuldu. İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahısların sorgularına devam ediliyor.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 11 saat 27 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 12 saat 39 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 6 saat 44 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 10 saat 29 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
3 gün 3 saat 57 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 6 saat 18 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 8 saat 40 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 9 saat 47 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 21 saat 51 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !