Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HEM OKUL HEM YAŞAM ALANI !.

HEM OKUL HEM YAÅžAM ALANI !.

Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Genel Koordinatörü Erol Gürlek, Arzu ile Devri Âlem programının canlı yayın konuğu oldu.


Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Genel Koordinatörü Erol Gürlek, Arzu ile Devri Âlem programının canlı yayın konuğu oldu.

 

MuÄŸla BahçeÅŸehir Koleji Genel Koordinatörlüğü görevi sonrasında EreÄŸli’deki görevine baÅŸlayan Gürlek, 2017 yılında kurulan kampüsün yeÅŸilin kalbinde ve tam anlamıyla bir yaÅŸam alanı olarak tasarlandığını söyledi. Türkiye’de Ãœniversiteler dâhil birçok kampüsünü gezdiÄŸini yeÅŸilin kalbinde, tam anlamıyla bir yaÅŸam alanı olarak tasarlanan 30 dönüm arazi ve 20 bin metrekare kapalı alanı olan EreÄŸli kampüsünün bir çok kampüse göre çok farklı bir yaÅŸam alanı olduÄŸuna vurgu yapan Gürlek, “Türkiye ve Dünya zor bir dönemden geçiyor biz buna raÄŸmen kampüs içinde yeni yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugünlerde At binme parkuru yapımı sürüyor. Bunun üzerine kiÅŸiye özgü, özel eÄŸitim modeli de baÅŸarıları beraberinde getiriyor.” dedi.

“BahçeÅŸehir Koleji eÄŸitim sistemi ve programı büyük yatırımlarla oluyor. Ana okulu sürecinden baÅŸlayarak  her öğrencinin kendi yapısını göz önünde bulundurarak  ayrı ayrı deÄŸerlendirilmesi ve buna baÄŸlı eÄŸitim modelin uygulaması   baÅŸarının genele yayılmasını saÄŸlıyor. diyen Gürlek, Öğrencinin hangi soru veya konuda eksiÄŸi varsa ona özgü bir çalışma, “Önce öğrenci” düşüncesi ile samimi bir yaklaşım baÅŸarının anahtarıdır.” Åžeklinde konuÅŸtu.

Gürlek bu dönem baÅŸlayacak yeni uygulamayı da ilk kez açıklarken “ Bu dönemle birlikte ilkokul ve Ortaokul düzeyindeev ödevini kaldırıyoruz. Öğrenciler eve zamanları kendileri ve ailelerine kalmış olarak gidecek. “OÄŸlum, kızım ödevini yaptın mı “ sözü BahçeÅŸehir Kolejine giden öğrenci için tarihe karışacak.” Dedi.

BahçeÅŸehir Kolejinde “17 AÄŸustos’ta küçük gruplarda her türlü tedbiri alarak yüz yüze eÄŸitime baÅŸlayacağız. “ diyen Gürlek “Gerekli her türlü pandemi tedbirini  aldık. Bu konuda çok hassasız. AteÅŸ ölçümü, yoksa maske temini ve sık sık alanların dezenfekte edilmesi.  Ä°nanın bel ki de abarttık. Ama bunu yapmalıyız. Tüm velilerimizi kampüsümüze davet ediyoruz."ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo