Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HEM OKUL HEM YAŞAM ALANI !.

HEM OKUL HEM YAŞAM ALANI !.

Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Genel Koordinatörü Erol Gürlek, Arzu ile Devri Âlem programının canlı yayın konuğu oldu.


Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Genel Koordinatörü Erol Gürlek, Arzu ile Devri Âlem programının canlı yayın konuğu oldu.

 

Muğla Bahçeşehir Koleji Genel Koordinatörlüğü görevi sonrasında Ereğli’deki görevine başlayan Gürlek, 2017 yılında kurulan kampüsün yeşilin kalbinde ve tam anlamıyla bir yaşam alanı olarak tasarlandığını söyledi. Türkiye’de Üniversiteler dâhil birçok kampüsünü gezdiğini yeşilin kalbinde, tam anlamıyla bir yaşam alanı olarak tasarlanan 30 dönüm arazi ve 20 bin metrekare kapalı alanı olan Ereğli kampüsünün bir çok kampüse göre çok farklı bir yaşam alanı olduğuna vurgu yapan Gürlek, “Türkiye ve Dünya zor bir dönemden geçiyor biz buna rağmen kampüs içinde yeni yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugünlerde At binme parkuru yapımı sürüyor. Bunun üzerine kişiye özgü, özel eğitim modeli de başarıları beraberinde getiriyor.” dedi.

“Bahçeşehir Koleji eğitim sistemi ve programı büyük yatırımlarla oluyor. Ana okulu sürecinden başlayarak  her öğrencinin kendi yapısını göz önünde bulundurarak  ayrı ayrı değerlendirilmesi ve buna bağlı eğitim modelin uygulaması   başarının genele yayılmasını sağlıyor. diyen Gürlek, Öğrencinin hangi soru veya konuda eksiği varsa ona özgü bir çalışma, “Önce öğrenci” düşüncesi ile samimi bir yaklaşım başarının anahtarıdır.” Şeklinde konuştu.

Gürlek bu dönem başlayacak yeni uygulamayı da ilk kez açıklarken “ Bu dönemle birlikte ilkokul ve Ortaokul düzeyindeev ödevini kaldırıyoruz. Öğrenciler eve zamanları kendileri ve ailelerine kalmış olarak gidecek. “Oğlum, kızım ödevini yaptın mı “ sözü Bahçeşehir Kolejine giden öğrenci için tarihe karışacak.” Dedi.

Bahçeşehir Kolejinde “17 Ağustos’ta küçük gruplarda her türlü tedbiri alarak yüz yüze eğitime başlayacağız. “ diyen Gürlek “Gerekli her türlü pandemi tedbirini  aldık. Bu konuda çok hassasız. Ateş ölçümü, yoksa maske temini ve sık sık alanların dezenfekte edilmesi.  İnanın bel ki de abarttık. Ama bunu yapmalıyız. Tüm velilerimizi kampüsümüze davet ediyoruz."ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo