Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HELAL OLSUN SİZE

HELAL OLSUN SÄ°ZE

Kulüp Başkanlığını Taner Demirbaş’ın yaptığı Ereğli Demir Spor Kulübü, Mersin’de yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Para - Yelken Türkiye Şampiyonasına damga vurdu. Kulüp sporcularından Büşra Nur Çelik ve Sena Karaoğlu önemli başarılara imza attılar.


Alınan bilgiye göre, 25 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Mersin’de yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Para - Yelken Türkiye Åžampiyonasına EreÄŸli Demir Spor Kulübü sporcuları Büşra Nur Çelik ve Sena KaraoÄŸlu damga vurdu. Åžampiyona da Büşra Nur Çelik, Gençlerde Türkiye 1.si Genel Klasmanda Türkiye 3.sü olurken Sena KaraoÄŸlu’da ÅŸampiyonayı Türkiye 5.si olarak tamamladı. Elde edilen bu baÅŸarının ardından ilçeye dönen sporcular EreÄŸli Demir Spor Kulübü BaÅŸkanı Taner DemirbaÅŸ’ın da katılımı ile Kulüp tesislerinde düzenlenen tören ile baÅŸarıyı pasta keserek kutlarken dereceye giren sporcular çeÅŸitli hediyelerle ödüllendirildi.
Kulüp BaÅŸkanı Taner DemirbaÅŸ, kulübün futbol branşı dışında Bedensel Engelliler Para Yelken, Oturarak Voleybol ve Özel Sporcular, Basketbol, Voleybol ve Zıpkınla Balık Avlama BranÅŸlarıyla da çalışmalara baÅŸladığını bu branÅŸlarda da yelken branşında elde edilen baÅŸarışları yakalamak için çalışmaların tüm hızıyla devam sürdüğünü söyledi. DemirbaÅŸ, “Ben sporcularımı onların her zaman yanında olan ailelerini, baÅŸarılarında büyük katkısı olan hocamız Zonguldak Bölgesi Yelken Antrenörü Talat ÇerçioÄŸlu tebrik ediyor, baÅŸarıların devamını diliyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo