Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HEDEF, TÜRKİYE MARKASI OLMAK!.

HEDEF, TÃœRKÄ°YE MARKASI OLMAK!.

BAKKA’da Zonguldak Hediyelik EÅŸya ve MarkalaÅŸma toplantısı yapıldı.


Edinilen bilgiye göre, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) tarafından Zonguldak’ın sahip olduÄŸu potansiyel deÄŸerlerin markalaÅŸtırılması ve kentin imajının güçlendirmesi amacıyla Zonguldak hediyelik eÅŸya ve markalaÅŸtırma çalışmasının toplantısı yapıldı.
Programın açılış konuÅŸmasını yapan ve hedeflerinin kent kimliÄŸi ve marka oluÅŸturmak olduÄŸunu söyleyen BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, ’Hatıra olarak götürebilecekleri alternatif ürün örnekleri tasarlamaya çalıştık. Aslında artık bundan sonraki hedefimiz kent kimliÄŸi ve markası oluÅŸturmak. Bu kapsamda da bu çalışmalarımızı baÅŸlattık. Ajansımızın sorumlu olduÄŸu diÄŸer üç ilimiz Karabük ve Bartın’a da bu çalışmalarımızı yansıtmayı planlıyoruz. Tekrar katılımlarınız için teÅŸekkür ediyorum’ dedi.
Subbrand Marka ve Reklam Ajansı BaÅŸkanı Mustafa Solmaz, ÅŸehir markalaÅŸması hakkında katılımcılara yaptığını sunumda, ’Türkiye artık çok farklı boyutta ilerlemekte. Artık kendisiyle rekabet eden ya da kendi içine dönük bir ekonomi deÄŸil, uluslararası arenaya çıkan, global pazarlarda yarışan bir ekonomi haline geldi. Global pazarlarda yarışmak çok güzel bir ÅŸey. Mal, ürün ve hizmetlerin yayımını saÄŸlamak güzel bir ÅŸey ama bunun bir de getirisi var artık farklı kurallar geçerli oyunun kuralları deÄŸiÅŸiyor’ ÅŸeklinde konuÅŸtu.
Sunum sonrası açıklamalarda bulunan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak’ın tanıtımı için yapılan ürünlerin güzel olduÄŸunu ve büyük bir uÄŸraÅŸ sonucunda ortaya çıktığını belirtti. Vali Çınar, "ÇaÄŸ profesyonelliÄŸin, iÅŸ profesyonellerin iÅŸi. Dünyayla baÅŸka ÅŸekilde rekabet edemeyiz. Åžehrimizin tanıtımıyla ilgili olarak yapılan çalışmalar fena deÄŸil. Mutlaka kimse mükemmel olmadığı gibi, daha iyisini daha güzelini aramaya devam edeceÄŸiz. Ama halı hazırda ortaya çıkarılmış olan eserler büyük bir uÄŸraşın emeÄŸin neticesinde ortaya çıkmış. Tanıtıma yönelik ürünler fena deÄŸil, güzeller. Hepsi Zonguldak’ı hem yerel, hem ülke geneli, hem de uluslararası da tanıtmak gerekiyor. Bunun için emek sarf eden bütün arkadaÅŸlara teÅŸekkür ediyorum" dedi.
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kozlu Kaymakamın Ahmet Karakaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, TSO Başkanı Metin Demir, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Vekili Ali Azar, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Zonguldak İl Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel katıldı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo