13 o C Kdz. Ereğli

HAZIRLIKLAR TAMAM

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, 5 Haziran Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kdz. Ereğli sahilinde yapılacak olan miting için her türlü hazırlıkları yaptıklarını bildirdi.

Siyaset 5 yıl 10 ay 27 gün 16 saat 1 dakika önce 930

Haberi Paylaşın

Kumaş, yazılı yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 5 Haziran Salı saat 17.00 de Zonguldak merkezde Madenci Anıtı önünde miting gerçekleştirecek ve akabinde Zonguldak’ta iftar programına katılacak. İftar programı sonrası saat 21.30'da Ereğli ilçemize gelerek Erdemir Ofis yolu Sahil bandında düzenlenecek olan miting ile Ereğlili hemşerilerimiz ile buluşacak.
Cumhurbaşkanımızın gelişini sabırsızlıkla bekliyoruz. Her şeyi planladık. Katılımın artması için tüm duyurularımızı yapıyoruz. İnşallah Ereğlili hemşerilerimizle Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız. İlçemizde Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh var, onu görme arzuları var. Biz de bu çerçevede yoğun katılım için her türlü hazırlıkları yaptık. Liderimizi en coşkulu en iyi şekilde 5 Haziran Salı Günü Saat 21.30 da Ereğli sahil Ofis yolunda karşılayacağız."
Mitinge vatandaşların ulaşımını sağlama konusunda da çalışma yaptıklarını belirten Kumaş, ulaşımla ilgili ilçe teşkilatlarının vatandaşlara yardımcı olacağını açıkladı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 22 saat 22 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 13 saat 34 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 20 saat 35 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 17 saat 39 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 17 saat 13 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 14 saat 52 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 11 saat 28 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 21 saat 56 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 16 saat 3 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 19 saat 29 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI