Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAZIRLAR!

HAZIRLAR!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’deki Final EÄŸitim Kurumları bünyesindeki Final Akademi Ortaokulu’nun, 2018-2019 EÄŸitim - Öğretim döneminde hazır hale getirildiÄŸi bildirildi.
Hakimiyet Gazetesi’nin haberine göre; Final EÄŸitim Kurumları Yönetim Temsilcisi Recep Vural, Kavaklık Mahallesi AkmanoÄŸlu RaÅŸit Sokak’taki okulun eÄŸitim ve öğretime baÅŸlayacağını söyledi. Okul binasının iç dış tadilat ve düzenleme çalışmalarının tamamlandığını anlatan Vural, şöyle dedi:
“3 bin 500 metrekare alan üzerine 5’er katlı birleÅŸik 2 binadan oluÅŸan okulumuzda tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Halen 5-6-7 ve 8. Sınıf öğrenci kayıtları devam eden okulumuzda 21 derslik, okulumuzda kapalı spor salonu ile sosyal tesislerimiz bulunuyor. Öğrencilerimizin okul öğrenimlerinin yanı sıra sınav eÄŸitimi de alabilecekleri okulumuzda, ücretleri de olabildiÄŸince makul seviyede tuttuk. ‘Her öğrencinin özel okulda okuyabilmesi’ düşüncesinden yola çıkan kurumumuz, koÅŸulları da ailelerin ekonomik koÅŸullarına uygun ÅŸekilde belirledik. Okul bahçesinde kahvaltıda bir araya geldiÄŸimiz yönetim, öğretmen ve personel kadromuzla aynı zamanda son geliÅŸmeleri ve durumu deÄŸerlendirdik. Ayrıca, mevcut. Ä°mkanlar ve kadro olarak, gelecek nesillerimize gerekli olacak baÅŸarının yakalanabilmesi için tüm çalışmalarımızı tamamladık.
Åžimdiden öğrencilerimizin 2018-2019 EÄŸitim/Öğretim döneminde baÅŸarılı bir dönem geçirmelerini diliyoruz. EÄŸitim alanında farklılıklar getirecek, büyük projelere imza atacak okulumuz ilçemize hayırlı olsun.”

 

Ä°ÅžTE FÄ°NAL FARKINDAN BAZILARI
-Final Akademi Ortaokullarında öğrenciler her zaman öğretmenleri, rehberleri, yöneticileri ve çalışanlarının güler yüzü ile karşılanır. Dersleriyle ilgili her konuda branş öğretmenlerinden, rehber öğretmenlerinden yardım alabilir. Öğretimle ilgili her öneriyi yönetimle paylaşırlar.

-Dersler, öğrencilerimize sunulan program dahilinde, düzenli, sistemli ve zengin içerikle öğretilir. Derslerin her dakikasına öğrencilerin aktif katılımı sağlanır.

-Dersler, öğrencilerin bilgi düzeyine uygun sınıflarda, uyum sorunu yaşamadan, üst düzey verimlilikle işlenir.

-Final Akademi Okullarında müfredatın detaylı olarak işlenebilmesi ve tam öğrenmenin gerçekleşmesi için ders saatleri arttırılmıştır. Bu sayede öğrenci her sorunun cevabını ve farklı çözüm yollarını ders içinde öğrenir.

-Öğretmen kadrosu müfredata hakim, sınavlara hazırlıkta deneyimli, dinamik, usta öğreticilerden oluşur. Zira öğretmen anlatmayı değil, öğretmeyi esas alır.

-Öğrencilerin sosyal, sanatsal ve sportif etkinlikleri için uygulama derslikleri oluşturulmuştur. Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde sinema, tiyatro, konser, dans gösterileri, halk oyunları, yazar ve sanatçılarla imza günü buluşması gibi birçok etkinliğe katılır.

-Öğrencilere ihtiyaç duydukları konular her gün yapılan ek derslerle tekrar öğretilir. Ek derslerde öğretilecek konular öğrencilerin isteği doğrultusunda belirlenir. Öğrencilerin çalışıp, uğraşıp çözemedikleri sorular, soru çözüm saatlerinde öğretmenlerle birlikte çözülür.

-Yabancı dil öğrenimi, anadili öğrenimi ile aynı esaslara dayandırılarak yapılan Final Akademi Ortaokullarından bu doğrultuda doğal bir öğrenme ortamının yaratılmasına büyük özen gösterilir.

-Çocuklarımızın geleceğe en iyi şekilde hazırlanabilmeleri için, günün teknolojik gelişmeleri, koşulları en ince ayrıntılarına kadar detaylandırılan okulumuza ulaşım da toplu taşıma araçları ve servisleri ile sağlanır.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
şaşkın1
gülücük0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo