Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAYIRLI UĞURLU OLSUN..

HAYIRLI UÄžURLU OLSUN..

Kdz. EreÄŸli’de Genç Makine Mühendisleri  Cafer Can Yılmaz ve Murat ÅžendoÄŸan’ın kurduÄŸu  MCC’Mühendislik törenle hizmete açıldı.

Kdz. EreÄŸli’de Genç giriÅŸimciler; her ikisi de Makine Mühendisi olan Murat ÅžendoÄŸan ile Cafer Can Yılmaz, isimlerinin baÅŸ harflerinden oluÅŸan MCC’Mühendislik’i kurarak törenle hizmete açtılar.

MCC Mühendislik’in resmi açılış töreni 18 aralık Pazar günü, ÅŸirketin büro ve atölyesinin bulunduÄŸu Kdz. EreÄŸli Belen Sanayi Sitesi C – 21 Blok önünde yapıldı. Törene Ortakların aile yakınları ile Kdz. EreÄŸli iÅŸ ve siyaset dünyasından tanınmış isimler katıldı.

DUA VE KONUÅžMALARIN ARDINDAN KURDELE KESÄ°LDÄ° 

Kuranı kerim ve dua ile baÅŸlayan törende ilk konuÅŸmayı Emekli Müftü, Ä°lahiyatçı-Akademisyen Metin Avcı yaptı. Avcı, aynı gün Kdz. EreÄŸli’de Åžehit Kenan Döngel’in de cenaze töreninin yapıldığını vurguladı ve milli-manevi duygulara hitap eden açılış duası yaptı. Daha sonra iÅŸadamı Erol Ä°nÅŸaat Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Erol Çivici, konuÅŸma yaptı ve genç giriÅŸimcilere destek olunmasını isteyerek  katılımcılara teÅŸekkür etti. Ardından ortaklar Cafer Can YIlmaz ile Murat ÅžendoÄŸan birer teÅŸekkür konuÅŸması yaptılar; Ä°ÅŸletmelerinde patron-çalışan farkı gözetmeksizin çalışacaklarını; çelik konstrüksiyon, makine imalat ve çelikle ilgili proje  iÅŸleri üreteceklerini ifade ettiler.

Ä°KRAMLAR SELÄ°ME HANIMDAN…

“Hayırlı olsun” dilekleri ile topluca kesilen kurdelenin ardından ortaklardan Cafer Can Yılmaz’In ailesi Ahmet-Selime Yılmaz çiftine ait Hasel Gıda’nın ikramları eÅŸliÄŸinde sohbet edildi.

Åžehit Kenan Döngel’in cenaze uÄŸurlama töreni nedeni ile protokol üyeleri açılışa katılamazken genç ortaklar ve aileleri misafirlerle yakından ilgilenerek katılımları için teÅŸekkür ettiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo