12 o C Kdz. Ereğli

Hayır’da buluştular!.

Siyaset 7 yıl 1 ay 1 gün 9 saat 40 dakika önce 700

Haberi Paylaşın

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay ve Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, Çaycuma Karapınar Beldesi’nde bir araya geldiler. “Hayır’lı buluşmada” referandum sürecinin değerlendirildiği ve Anayasa Değişiklik teklifinin içeriği üzerine görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Milletvekili Turpcu, görüşmeye​ ilişkin şu değerlendirmede bulundu: “Anayasa Değişikliği Referandumu bir parti meselesi değil, bir memleket meselesidir. Bu nedenle konuyu biz partiler üstü olarak görüyoruz, siyasi parti ve görüş gözetmeksizin, getirilmeye çalışılan teklifin içyüzünü gittiğimiz her yerde halkımızla paylaşıyoruz. Bu Anayasa halkın anayasası değildir, çünkü bu anayasada halk yok, halkın sorunlarını çözme amacı yok. Bu Anayasa’da tek bir kişi var. Bütün yetkilerin tek bir kişinin elinde toplandığı ve ülkedeki her şeye tek kişinin karar verdiği bir anlayışı doğru bulmuyoruz. Biz ülkemizin birliği ve beraberliği için ’hayır’ diyoruz.”

KADIOĞLU KÖYÜ’NDE HAYIR’I ANLATTILAR

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, akşam programlarına Kadıoğlu Köyü’nde devam ettiler. Bir araya geldikleri vatandaşlara Anayasa Değişikliği teklifinin maddelerini tek tek anlatan Turpcu ve Akyol, 16 Nisan’da Hayır çağrısı yaptı.

“TÜRKİYE’Yİ NASIL BİR FELAKETE SÜRÜKLEYECEĞİNİ HALKIMIZA ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Referandum sürecinde, her vatandaşımıza ulaşıp Anayasa değişikliğine neden hayır dediğimizi anlatıyoruz. Getirilmek istenen sistemin Türkiye’yi nasıl bir felakete sürükleyeceğini madde madde halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Büyük Önder Atatürk bu ülkeye, Cumhuriyet, demokrasi ve özgürlük hediye etmişken, bunu tekrar tek adama mı teslim edeceğiz? ’Evet’ çıkarsa terör bitecek, istikrar olacak diyorlar! İyi de 15 yıldır tek parti olarak siz yönetiyo

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 12 saat 4 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
22 saat 16 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 10 saat 17 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 6 saat 44 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
7 gün 1 saat 10 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 5 saat 45 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 11 saat 38 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 52 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 20 saat 22 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 9 saat 11 dakika önce KAZA ; 2 YARALI