Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAYDİ EREĞLİ, TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA

HAYDİ EREĞLİ, TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA

Bölgesel Amatör Lig’de 2017-2018 sezonu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla sona ererken 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor, 8 Nisan Pazar günü saat 15.00’de sezonun son maçında Karabük temsilcisi 100.Yıl Soğukspor’u sahasında konuk edecek.


Haftaya lider Kırşehir’in 2 puan gerisinde 52 puan ve averajla 2. sırada giren eflatun beyazlılar, şampiyonluk için kazanıp diğer rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.
İŞTE İHTİMALLER
Son haftaya Kırşehir Belediyespor’un 54 puanla lider, Kdz. Ereğli Belediyespor ve Bartınspor’un ise 52 puan ve averajla 2 ve 3. sırada girdiği grupta 3 takımında şampiyonlu şansı bulunuyor.
Kırşehir Belediyespor’un sahasında oynayacağı Devrek maçını kaybetmesi Bartın’ın deplasmanda Çubukspor, Kdz. Ereğli Belediyespor’un ise sahasında 100 Yıl Soğukspor’u mağlup etmesi halinde Bartın ve Ereğli tarafsız sahada şampiyonu belirlemek için final oynama hakkı elde edecek. Kırşehir Devrek'le berabere kalır ve bu durumda 2’li ya da 3'lu averaj durumu devreye girerse şampiyonluğunu ilan edecek.
Kdz. Ereğli Belediyespor’un direk şampiyon olması için Kırşehir'in son maçında Devrek’e kaybetmesi, Bartın'ın da Çubukspor ile berabere kalması şart.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran2
üzgün2
şaşkın1
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo