13 o C Kdz. Ereğli

Hayatlı Evin Hayaleti tiyatro oyununu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Müzik & Kültür Sanat 5 yıl 21 gün 1 saat 30 dakika önce 1095

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Şehit Madenciler Ortaokulu öğrencileri tarafından “Hayatlı evin hayaleti” isimli tiyatro oyununun sergilendiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, haftalar süren hazırlıkların ardından Güneşli Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin toplantı salonunda sahnelenen oyunda, gösterdikleri performans ile usta tiyatroculara adeta taş çıkartan öğrenciler izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
Tiyatro oyununu izleyenler arasında Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Milli eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahattin Girgin ve Sedat Akdeniz, AK Parti Zonguldak İl Genel meclisi Üyesi Rıfkı Gültekin ile CHP Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi Şanver Aktağ, Çaylıoğlu ve civar köylerin muhtarları, imamları ve çok sayıda veli vardı.

Şehit Madenciler Ortaokulu Müdürü Saygın Türk, bu güne kadar ellerindeki imkanlar doğrultusunda öğretmen ve öğrencilerle Şehit Madenciler Ortaokulu olarak eğitim, öğretimin yanı sıra sportif, sanatsal, sosyal ve kültürel alanlarda da etkinlikler düzenleyip, yarışmalara katıldıklarını ve önemli dereceler elde ettiklerini söyledi.
Tiyatro oyunu sonrası programa katılan Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu tarafından Şehit Madenciler Ortaokulu Yıldız Kız Dart ve Yıldız Erkek Bocce takımı oyuncularına Türkiye’de ilk 16 takım arasına kalarak Zonguldak’ı temsil ettiklerinden dolayı madalyalarını ve hediyelerini verdi. Çorumluoğlu ayrıca Şehit Madenciler Ortaokulu’nda açılan okuma-yazma kurslarını başarı ile bitirenlere belgelerini Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ile birlikte verdi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 1 saat 9 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
16 saat 21 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 20 saat 26 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 20 saat önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 17 saat 39 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 14 saat 15 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 43 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
18 saat 50 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 18 saat 31 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !